Fabulous Moments Studio

Archive for May, 2011

Single Frame: Shafiqah & Fazeerul

Recent work! Selamat pengantin baru Fazeerul & Shafiqah.. 😀 Majlis di Seremban 2, Negeri Sembilan. Satu frame dlu.. agak sibuk sikit, isteri tunggu hari nak bersalin ni..haha. moga2 selamat semuanya.

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

 

Advertisements

Ummi & Isymah v2

Salam. Moga hari ini lebih baik dari hari-hari yang telah lepas.. 😀 post kali ni sekadar utk penambahan gambar Ummi & Isymah.. hihi..

Ini jer.. Sekian. Tolong doakan kami lagi.. 😀 hihi..

Firdaus Mokhtar from Fabulous Moments™ Studio

Family Portraiture


Ummi & Isymah Irdina

Salam. Sepetang bersama dgn family di City Park, Seremban 2 sekadar utk berjumpa dgn kawan2.. 😀 sambil2 tu shoot gambar isteri dan anak tersayang.. hihi.. Isymah Irdina ni dah ready nak tunggu ‘adik’ die keluar.. moga2 segalanya selamat. Doa-doakan kami sekeluarga agar kami semua sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Tuhan..

Ampunmaaf zahir dan batin.. 😀


Single Frame – Faizah

Another single frame from Faizah & Sallehuddin solemnization at Kuala Selangor.. 😀 TONE testing..!

😀


Pasir Panjang, Port Dickson

Hari ni jalan2 dgn isteri tersayang ke Pasir Panjang.. 😀 jalan2 borak dalam kereta jerr.. pegi shoot lanscape ckit.. jap je sbb kena serang dengan nyamuk banyak lah sangat2.. 😛

😀


Azahari & Maryam reception at KLGCC, Mont Kiara

Salam. Utk post kali ni, tak nak tulis panjang.. 🙂 Info sikit je, pasangan Azahari & Maryam. Memang pasangan yang best..happy jer..!! Resepsi ni utk belah lelaki, jadi kira menyambut menantu lah ni.. tapi tak sambut kat rumah.. lol sambut menantu di KLGCC, Bukit Kiara. 😀 Bersama dgn kumpulan nasyid Diwani, memang masjlid yang menarik dan sangat meriah.. uppss, tak nak tulis panjang, ter’panjang’ jgk.. tp ok lah..dah nk stop kat sini.. tgk je gambar2 ni.. 😛 utk pasangan Azahari & Maryam, tahniah ye..! abg Azahari, nnti klu saya ke JB, nak isi minyak free boleh..??? full tank ek..? hihi..

Itu sahaja.. 😛

Terima kasih buat my gang yg ikut sama.. Paan & Yap. To event organizer iEvent (Hasnul Diwani).

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer


Muaalim & Aleen Reception @ Senawang, N9

Salam.

Firstly, terima kasih banyak2 buat En. Suffian Esa yang telah meng’tag’ saya utk sama2 shoot majlis resepsi Muaalim & Aleen di Lavender Height, Senawang. Pasangan Negeri Sembilan & Melaka ini telah bernikah seminggu yang lalu, dan semalam 7 May 2011 merupakan hari menyambut menantu di Senawang. Memang meriah sebab ada 2psg pengantin. Akak Muaalim pun bersanding semalam.. Jadi, ramailah sedara2 dekat+jauh semua ada.. 🙂 Anyway, Alim & Aleen ni dua2 happy.. best ar korang! lol

Sekian dulu.. 😀

Firdaus Mokhtar . Wedding Photography