Fabulous Moments Studio

Pregnancy

Ummi & Isymah v2

Salam. Moga hari ini lebih baik dari hari-hari yang telah lepas.. 😀 post kali ni sekadar utk penambahan gambar Ummi & Isymah.. hihi..

Ini jer.. Sekian. Tolong doakan kami lagi.. 😀 hihi..

Firdaus Mokhtar from Fabulous Moments™ Studio

Family Portraiture


Ummi & Isymah Irdina

Salam. Sepetang bersama dgn family di City Park, Seremban 2 sekadar utk berjumpa dgn kawan2.. 😀 sambil2 tu shoot gambar isteri dan anak tersayang.. hihi.. Isymah Irdina ni dah ready nak tunggu ‘adik’ die keluar.. moga2 segalanya selamat. Doa-doakan kami sekeluarga agar kami semua sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Tuhan..

Ampunmaaf zahir dan batin.. 😀


Pregnancy Portraiture

Haha..lama jgk tak update blog ni..sejak balik dari langkawi hari tu, agak jarang jugak online ni..tak mood plak..hihi..Kali ni de shoot pregnancy ckit. tp indoor jer..dah plan lama, tapi tak kena time.so si ibu dah masuk 9bln.. tggu hari lor..haha..so nak kuar dah penat. kang tak pasal2 plak bersalin masa outdoor. so decide utk shoot dlm rumah jer.. anyway, ni beberapa shots utk dikongsi..=)

Enjoy dulu..

Thanks to Kak Kutik, Abg Long and Ariej..hihi.. erm, si ibu ni mengandungkan anak kedua. Yang pertama Ariej Najahah, de gambar die budak kecik yang comel2 tu..Bape hari je lepas shot pregnancy tu bersalin lah si ibu ni..hihi..anak lelaki dengan nama Arif Nuqman. =) dah ade sepasang..best sgt! Tahniah…=)

firdausmokhtar.thePhotoshooterz

Principal Shooterz