Fabulous Moments Studio

Azahari & Maryam reception at KLGCC, Mont Kiara

Salam. Utk post kali ni, tak nak tulis panjang..🙂 Info sikit je, pasangan Azahari & Maryam. Memang pasangan yang best..happy jer..!! Resepsi ni utk belah lelaki, jadi kira menyambut menantu lah ni.. tapi tak sambut kat rumah.. lol sambut menantu di KLGCC, Bukit Kiara.😀 Bersama dgn kumpulan nasyid Diwani, memang masjlid yang menarik dan sangat meriah.. uppss, tak nak tulis panjang, ter’panjang’ jgk.. tp ok lah..dah nk stop kat sini.. tgk je gambar2 ni..😛 utk pasangan Azahari & Maryam, tahniah ye..! abg Azahari, nnti klu saya ke JB, nak isi minyak free boleh..??? full tank ek..? hihi..

Itu sahaja..😛

Terima kasih buat my gang yg ikut sama.. Paan & Yap. To event organizer iEvent (Hasnul Diwani).

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s