Fabulous Moments Studio

Archive for August, 2010

Halim & Sheila Reception at Langkawi

Salam.

Mungkin ni ‘new post’ yang ketiga untuk hari ini.. hehe.. balas dendam pun ada jugak ni sebab lama sangat tak update.. just untuk isi masa lapang petang-petang ni. 😀

Gambar-gambar kali ni rentetan majlis Halim & Sheila yang berlangsung di Kampung Ulu Melaka, Langkawi.. Outdoor kat pantai mana, saya pun dah tak ingat.. 😛

thanks..

firdaus mokhtar . wedding Photographer

Advertisements

Trip to Singapore!

Title: Family Trip to Singapore

Date: 31/7 – 2/8/2010

This slideshow requires JavaScript.

Trip ni dengan isteri dan anak tercinta. Juga bersama Mami dan adik iparku.. 😀 3hari yang indah!


Syed Nizar & Sharifah Raudhah

Salam.

Lama rasanya tak meng’update’ blog ni.. mcm2 jadi..tau-tau dah masuk bulan Ramadhan pun. Dah 2hari pun kita berpuasa.. So, bagi semua kenalan yang beragama Islam, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan Kareem! Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari Ramadhan yang lepas.. Dan semoga Ramadhan ini benar-benar membawa kita kepada Allah dan Rasul. 😀

Untuk kali ni, hanya nak preview 3keping je gambar pengantin kita Syed Nizar & Syed Sharifah. Preview nikah dia dah settle hari tu..haha.. Gambar-gambar ni masa majlis resepsi di Cheras. Gambar lain akan menyusul ye..

firdausmokhtar . Wedding Photographer