Fabulous Moments Studio

Syed Nizar & Sharifah Raudhah

Salam.

Lama rasanya tak meng’update’ blog ni.. mcm2 jadi..tau-tau dah masuk bulan Ramadhan pun. Dah 2hari pun kita berpuasa.. So, bagi semua kenalan yang beragama Islam, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan Kareem! Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari Ramadhan yang lepas.. Dan semoga Ramadhan ini benar-benar membawa kita kepada Allah dan Rasul.😀

Untuk kali ni, hanya nak preview 3keping je gambar pengantin kita Syed Nizar & Syed Sharifah. Preview nikah dia dah settle hari tu..haha.. Gambar-gambar ni masa majlis resepsi di Cheras. Gambar lain akan menyusul ye..

firdausmokhtar . Wedding Photographer

2 responses

  1. wah..merah nye…

    August 12, 2010 at 4:37 pm

  2. haha..memang garang woo color die..smpai baju ngan set pelamin pun sama color..😀

    August 12, 2010 at 5:50 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s