Fabulous Moments Studio

Archive for June, 2011

Single frame: testing close up.

Just a single frame.

D300s + ET 68mm + 50mm + SB600

Akan teruskan lagi usaha belajar ni..haha.. 😀

 

Advertisements

Shafiqah & Fazeerul

Salam. Post kali ni hanya utk sedikit tatapan buat pengantin baru kita Shafiqah dan Fazeerul. 😀 Gambar outdoor di Perpustaan lama Negeri Sembilan. Tempat ni sekarang memang jadi tempat rasmi plak org shoot wedding.. adoyai.. sekali pergi mesti ada lebih daripada 5 pasang pengantin kat situ.. lepas ni kena cari tempat lain lah kalau area seremban ni.. 😀

Pasangan pengantin ni dua-dua pendidik.. Ust Fazeerul dgn Puan Shafiqah.. 😀 tunjuk gambar kat anak murid ek.. haha.. selamat pengantin baru ustad.. 😛

Sekian.

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

 


Lunar eclipse June 2011

Salam.

Sempat shoot masa tengah full eclipse jer..before and after takde.. 😀 hihi..


Saidan & Ain – Assam Jawa, Kuala Selangor

Salam.

Sekali lagi ke Kuala Selangor, tapi kali ni area Assam Jawa plak. Utk majlis pernikahan dan resepsi Saidan & Ain. Pasangan yang sentiasa gembira dan ceria.. 😀 Comel je dua2.. haha.. Tahniah utk korg berdua.. Tahniah dan selamat pengantin baru..

Majlis pernikahan di Masjid AlBarokah, Assam Jawa, Kuala Selangor. Kita share sikit the ‘fabulous moments’ masa majlis pernikahan dulu..resepsi kita hold dlu.. 😀

 

Sekian dulu.. Sekali lagi tahniah buat pasangan Saidan & Ain.. Moga berbahagia ke akhir hayat..

Barakallahu lakuma Wa baraka alaikuma Wa jama3a bainakuma bi khair.. 😀

Firdaus Mokhtar . Fabulous Moments Studio . Wedding Photographer


Baby Khalilah.. :D

Salam.

Lama jugak rasanye tak update blog ni.. almaklum, agak sikit sibuk menguruskan rumah.. 😀 PENGUMUMAN, mungkin bagi yang belum tahu.. Rumah saya dah ada anggota baru.. Alhamdulillah, Tuhan anugerahkan anak perempuan kedua pada 3 Jun 2011 jam610petang di Hospital Seremban. Dan sebenarnya post ini adlah post khusus untuk menyatakan nama baby baru ni.. 😀 Memandangkan hari ini adalah hari yang ke-7, maka dengan ini diumumkan nama yang diberi kepada baby comel montel ni ialah,’NURSAFIYYAH KHALILAH‘ and of course ‘BINTI MUHAMAD FIRDAUS’. Moga2 zuriat yang ada dan yang bakal lahir akan menjadi penerus perjuangan Islam.. Amiinnn..!!

Sekian dulu pengenalan buat baby Khalilah.. Nanti kite update lagi tentang baby Khalilah.. 😀

 

Terima kasih