Fabulous Moments Studio

Posts tagged “baby photography

Airis Adawiyah bt Hasanul Izwat – 3 days old.

Again.. newborn portraiture! 🙂 memandangkan sekarang ni sedang promotion utk newborn portraiture special, so latest post pun gambar newborn jugak. 

Kali ni talent comeeeiii Airis Adawiyah. Baru 3 hari masa shooting ni. 🙂

Say salam to baby Airis Adawiyah.. 

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

 

kiut miut kan..? hihi.. so, skng ni ada promotion utk newborn. terhad kepada 20 babies tercomeeiii je.. 🙂

call me for details. 

0123770412

Advertisements

Newborn Portraiture Special…

Woohooo.. it is a promotion!!!

Grab it fast. Limited to 20 babies only. 🙂

Check it out.

Image

 

Book your date. Call me 0123770412. 

Firdaus Mokhtar


Baby Khalilah.. :D

Salam.

Lama jugak rasanye tak update blog ni.. almaklum, agak sikit sibuk menguruskan rumah.. 😀 PENGUMUMAN, mungkin bagi yang belum tahu.. Rumah saya dah ada anggota baru.. Alhamdulillah, Tuhan anugerahkan anak perempuan kedua pada 3 Jun 2011 jam610petang di Hospital Seremban. Dan sebenarnya post ini adlah post khusus untuk menyatakan nama baby baru ni.. 😀 Memandangkan hari ini adalah hari yang ke-7, maka dengan ini diumumkan nama yang diberi kepada baby comel montel ni ialah,’NURSAFIYYAH KHALILAH‘ and of course ‘BINTI MUHAMAD FIRDAUS’. Moga2 zuriat yang ada dan yang bakal lahir akan menjadi penerus perjuangan Islam.. Amiinnn..!!

Sekian dulu pengenalan buat baby Khalilah.. Nanti kite update lagi tentang baby Khalilah.. 😀

 

Terima kasih


Adam Hamdi – Baby Portraiture by PS

haha..Adam Hamdi is a good boy..=)

Special thanks to Faisal Hamdi and Liya. Korg mmg best.. nnti behind the scene yg ko shoot tu bagi kat kiteorg ek..! haha..

More pictures of Adam Hamdi at my facebook! or you may look at the ‘color version’ from azmirkhalid.

Baby Portraiture by thePhotoshooterz

Call us now for your baby portraiture!

Enjoy!


Baby Portraiture – Adam Hamdi Ahmad Faisal Hamdi

haha..hari ni team kami thePhotoshooterz ‘mengerjakan’ seorang baby yg bernama Adam Hamdi.. Anak kepada pasangan Faisal Hamdi dan Lia..=) mmg comel! berusia sebulan dan 4hari, tidur jer die siang2..haha..tak lama pun,3 jam jer masa yg di ambil utk shoot gmbr Adam. Adam mmg sporting..haha..

Tp utk hari ni sekadar preview gambar kaki jer dlu.. so, lps ni utk sesape yg inginkan gambar anak2 mereka diabadikan oleh kami, sila terus hubungi kami ye..=) TQ

firdausmokhtar

thePhotoshooterz.wedding and portraiture photographer


Baby Portraiture – Aynuz Zulfa Ahmad Zaki

Many new parents are coming to the realization that they really want and need baby portraits. Starting from the hospital is the perfect time to begin with. And if you have decided that baby portraits are something you want to have done, there is no better way to take them than by recruiting the assistance of a professional team of photographers.

Think of it this way, if your child was sick you wouldn’t try to diagnose and treat the child yourself, would you? Of course not, and just like you would obtain the services of a trained physician, you should also recruit the services of a trained photographer. The photographs you acquire of your child will be with you and your child for the rest of your lives. As such, it only makes sense to have the best photographs possible, and the only way to achieve this end is to have the best photographers on your side.

When it comes to baby photography, there are two photographers who are establishing themselves as the premier experts in the field. Azmirkhalid and Firdausmokhtar, of thePhotoshooterz are proving that there are no better photographers to shoot pictures of your baby. They operate anywhere that your baby is and will bring their portable studio to your chosen place instead of you coming to them. While your child will of course be the center of attention in front of the lens, it certainly helps to have an amazing background. Hospital or your own home can provide this, and Azmirkhalid and Firdausmokhtar know just how to adjust it. Your child’s early years are fleeting so they should be captured with baby portraits. thePhotoshooterz is the place to get the best of baby portraiture.

” Preserve your children’s childhood with us “