Fabulous Moments Studio

Archive for December, 2010

3 Days Promotion – Year End Sale..!

Advertisements

Haziq & Nur Aida – Kangar, Perlis

Salam.

Kali ni sekali lagi perjalanan kita ke utara tanah air. 🙂 Sebelum ni tengah tahun hari tu kita round2 di pulau Langkawi untuk wedding photo shoot di Ulu Melaka, tapi kali ni kita ke area Kangar plak.. Seawal 8pagi (taklah awal sangat..cadang nak gerak lps subuh..huhu) bergerak ke Perlis.. Tiba dengan selamat jam2 petang.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar sekalipun musim hujan sekarang ni.. Cuaca amat menyebelahi mempelai kita.. 🙂 haha..

Untuk post kali ni macam biase kita bagi preview je..

Pengantin lelaki kita kali ni dari Sarawak.. huh..jauh kan..? 🙂

Petangnya kami ke Bintung.. 15minit je dari Kangar..Perlis tak lah besar mana walau pun de je org Perlis tak tau menahu akan seluruh pelusuk negeri Perlis tu.. hihi.. 😛

 

Tahniah ye buat pasangan Haziq & Nur Aida.. Cepat2 dpt anak buah wey.. hihi.. 🙂

Firdaus Mokhtar™

Wedding Photography

 


Izwan & Syuhada, Taman Tasik Ampang

Sekali lagi set preview utk pasangan Izwan & Syuhada.. 🙂 hihi.. Berapa kali preview daa..adoyai.. layan je beb.. 😛

Shoot kat taman tasik ampang (kalau tak silap lah).. ikut je masa ni..tak tau pe nama.. tapi yang penting kat ampang. tu confirm! hihi..

 

Sekian.

FirdausMokhtar™


Preview : Izwan & Syuhada, Solemnization @ Ampang

 

Tahniah buat pasangan Izwan & Syuhada.. 🙂

Sekian adanya…

FirdausMokhtar™

 

Mode: Tone Testing… aiyaa! Macam pelik2 je bile sendiri tengok.. 😛


Preview Izwan & Syuhada, Ampang

Malam Berinai 🙂

FirdausMokhtar™