Fabulous Moments Studio

Contact

Feel free to contact me via my hp 012-377 0412. SMS also will be entertained. =)

OR directly come to my office to view all our packages and samples album at

NW-3A-22, Cova Square, Jln Teknologi, PJU 5,

Kota Damansara, 47810 Selangor DE.


67 responses

  1. faizal

    salam…nk tny pakej fotografi seperti berikut…

    1. majlis nikah dan sanding di kuala pilah pd 27/11/2010. (termasuk outdoor)
    2. majlis bertandang di putrajaya pd 05/12/2010 (termasuk outdoor)
    3. ape output yg dpt utk pakej ni.
    4. bp caj transpot.
    5. ade pakej video x.
    6. bape total pakej.

    thanx…

    May 11, 2010 at 11:23 am

  2. faizal – terima kasih bertanya. email sudah dihantar..=)

    May 11, 2010 at 11:27 pm

  3. Khairunnisa

    Assalamualaikum saudara firdaus… izinkan bertanya,
    – pakej2 fotografi perkahwinan yg saudara tawarkan
    – majlis nikah di shah alam, termasuk outdoor
    – hasil fotografi adakah dlm bentuk storybook etc, dan brp charge nye.

    t.kasih..

    May 17, 2010 at 5:54 pm

  4. Akma

    Salam.

    Hi, firdaus. Actually my company will organize an event (Annual Grand Meeting) on 11th June 2010 at Sri Pacific Hotel, KL. I want to know how much the cost for 5 hours (8am – 1pm) services? Or is there any package u can recommend to me?

    Thank You.

    May 21, 2010 at 4:43 pm

  5. hi,.. bole tak sy nak bertanya pakej yang disediakan?

    Nak tnye juga breapa quote tuk list ni.. 2 ari 1 mlm kat Rembau..Negeri sembilan.

    1) Majlis Nikah n Malam Berinai
    2) MAjlis Bersanding (termasuk outdoor)

    May 21, 2010 at 11:29 pm

  6. Akma – email sent to you! TQ =)

    May 21, 2010 at 11:32 pm

  7. atiqa

    assalammualaikum..

    saya nak tanye,

    -pakej fotografi yang ditawarkan dan sebut harga
    -untuk majlis nikah & resepsi 2 pihak
    -majlis bulan 10 di area Petaling Jaya..
    -Tolg email ASAP..

    Terima Kasih..

    May 31, 2010 at 5:39 pm

  8. Zila & Atiqa – due-due saya dah email..hihi..=)

    June 1, 2010 at 7:15 am

  9. zu

    salam…nk tny pakej fotografi seperti berikut…

    1. majlis nikah, mlm berinai dan sanding di sg buloh selangor. (termasuk outdoor)
    2. ape output yg dpt utk pakej ni.
    4. bp caj transpot.
    5. ade pakej video x.
    6. bape total pakej.

    thanx…

    June 3, 2010 at 2:11 pm

  10. Zu – saya dah email.. Boleh check ye..=)

    June 15, 2010 at 7:11 pm

  11. nora idura

    boleh saya tau pakej nikah+resepsi+outdoor?

    nak tau gak pakej2 lain, harap dapat emelkan

    June 17, 2010 at 12:40 am

  12. nurul

    salam,
    nk tanyer pakej2 yg ditwrkan dan harganya..
    nikah+sanding..+outdoor
    mjlis bln 10 di klang
    total sebutharga termasuk transportation jika ada..

    pls emel ASAP..TQVM

    June 30, 2010 at 11:55 am

  13. Nora Idura & Nurul – saya dah email..hihi..TQ

    July 2, 2010 at 8:22 pm

  14. Waina

    Salam Daus,
    waina nk tnya pakej photography;

    1. Mjlis nikah
    2. Mjlis sanding & outdoor
    3. then pakej album pe yg daus offer?

    (P/S : Kirim slam kt Ana)hehehe

    July 18, 2010 at 9:23 pm

  15. zulhilmy

    Salam Daus,

    my wedding will be from 15th to 17th October 2010.

    Nak tny pakej for

    1. Mjlis nikah (15th oct)
    2. Mjlis sanding & outdoor (16th,17th oct)
    3. then pakej album
    4. video

    So, could U quote me the pricing

    Thank You

    Ahmad Zulhilmy

    July 20, 2010 at 12:40 pm

  16. jaja

    hi,
    i nk tanya the price for baby photography session..thanks..

    July 26, 2010 at 5:32 pm

  17. loly

    salam..
    nk tnye brp kos tuk majlis sanding n nikah without outdoor? mjlis di felda pasoh 3, jempol

    September 6, 2010 at 2:23 pm

  18. waniearabella

    salam,
    boleh taks aya dapatkan quotation untuk :

    1. Majlis Nikah pada 11 Mac 2011 di Bandar Tun Hussein Onn, Cheras
    2. Majlis Sanding pada 13 Mac 2011 di Dewan Banquet, UPM

    ada ape2 pakej?
    outdoor macam mana pulak?
    pls reply thank u…

    October 21, 2010 at 12:45 pm

  19. yana

    nak tahu pakej photographer yang ada…

    October 21, 2010 at 2:59 pm

  20. Wanie & Yana – Check your inbox..🙂 Thanks

    October 23, 2010 at 7:44 pm

  21. najee

    salam.
    pls quote me your price for:

    akad & reception (no sanding just makan pengantin)
    outdoor session

    the event is on 5 march 2011.
    thnks!

    October 26, 2010 at 12:26 pm

  22. najee – salam..check ur inbox ya.. TQ

    October 28, 2010 at 7:37 pm

  23. Nadhira

    Salam

    Can you please me quote me the price for:

    1) Engagement 25 December 2010

    2) Akad and reception 20 November 2011

    Both events in Klang

    Thank you

    November 2, 2010 at 9:23 pm

  24. Nadhira – Email telah dihantar..🙂 TQ

    November 7, 2010 at 6:38 pm

  25. ninie

    salam…
    nak tanya untuk pakej yg en. sediakan :
    – outdoor shooting after nikah
    – majlis sanding Malam

    thanks….

    November 12, 2010 at 10:14 am

  26. ninie – email dah di hantar ye..🙂

    November 18, 2010 at 6:31 am

  27. noor hazmayani

    nk tye package yg en. sediakan

    December 5, 2010 at 9:16 pm

  28. hidayah

    as salam…
    saya nak tanya untuk pakej2 yang saudara tawarkan…

    1.majlis di kuala pilah..nikah dan bersanding hari yang berbeza…
    2.majlis pihak lelaki di seremban.

    boleh saudara bagi saya harga untuk pakej untuk sebelah pihak dan kedua2 belah pihak….saya juga nak tahu harga kalau termasuk outdoor dan tanpa outdoor…

    December 22, 2010 at 9:54 pm

  29. hazmayani & hidayah – email package dah saya send..🙂 TQ

    December 23, 2010 at 9:30 am

  30. Shariff

    Salam.. boleh saya dapatkan maklumat seperti yang di ajukan oleh hidayah

    **********************************************************
    as salam…
    saya nak tanya untuk pakej2 yang saudara tawarkan…

    majlis di Pasir Mas..

    boleh saudara bagi saya harga untuk pakej untuk sebelah pihak dan kedua2 belah pihak….saya juga nak tahu harga kalau termasuk outdoor dan tanpa outdoor…

    January 1, 2011 at 1:43 pm

    • Shariff – saya dah email package utk wedding photography.. sila review ye..🙂 tq

      January 4, 2011 at 11:57 am

  31. fara

    nice pics!
    nk tanya pakej utk nikah+resepi+outdoor
    utk fotografi n video
    majlis d ampang
    tq!

    January 16, 2011 at 10:44 pm

    • fara – check email ya..saya dh info package yg ada..🙂

      January 20, 2011 at 7:59 pm

  32. iza

    hi firdaus,

    Saya dah browse website dan interested dengan gambar-gambar events dan wedding. Boleh tak bagi quotation untuk package2 yang ditawarkan?
    Wedding saya bulan November tahun ni. Nikah and Reception 1 akan dilansungkan di kampung saya di Perak. Tolong quote kan extra charges untuk travelling dan bagaimana aturan penginapannya.

    EVENTS
    Nikah – 11.11.2011 Bota Kiri, Perak
    Reception 1 – 12.11.2011 Bota Kiri
    Reception 2 – 19.11.20.11 Klang

    Thank you

    Regards,
    iza

    February 6, 2011 at 2:50 pm

  33. Iza – salam..🙂 thanks. email dah di hantar.. boleh tengok ye..🙂

    February 9, 2011 at 6:52 pm

  34. zara

    salam..
    nak tnya pakej untuk outdoor sahaja..

    March 30, 2011 at 3:49 pm

    • Zara – saya dh email ..🙂 TQ

      April 20, 2011 at 11:38 am

  35. Shalina

    Assalamualaikum,

    Boleh tanya harga untuk pakej:

    1. Nikah dan sanding hari yang sama
    2. Bertandang seminggu selepas nikah.

    Complete details la untuk pakej yg sesuai ye.

    Terima kasih.

    April 18, 2011 at 8:26 am

    • Salam.
      Shalina, saya tak dpt trace ur email address. blh email saya then i’ll reply to you my packages..🙂

      TQ

      April 20, 2011 at 11:41 am

  36. Salam,

    Ada amek pic family portrait tak?kalo ada, bleh bagi pakej & harga..venue kat rumah in shah alam.TQ

    April 22, 2011 at 10:26 am

    • check ur inbox ya..😀 TQ

      May 25, 2011 at 9:32 am

  37. izza

    salam
    nk tny sebut harga untuk semua package yang ditawarkan…
    o any special price..
    package nikah di kedua2 belah pihak(lelaki-labu, perempuan-keramat)
    terima kasih

    May 11, 2011 at 2:47 pm

    • izza – saya dah email package..😀 boleh review ye.. TQ

      May 25, 2011 at 9:31 am

  38. Susan

    hi-saya nak tanya- khidmat fotografi untuk pengantin lama ada ? tahun ni tahun ke-10 dah kahwin, thought of doing something different for this year’s anniversary.
    thank you.

    June 10, 2011 at 7:10 pm

  39. mirna

    assalammualaikum firdaus….
    sy nk tny pakej fotografi seperti berikut…

    1. majlis nikah,malam berinai dan sanding di sitiawan,perak pd 2&3 Dis 2011. (termasuk outdoor)
    2. majlis bertandang di ampang pd 25/12/2011 (termasuk outdoor)
    3. ape output yg dpt utk pakej ni.
    4. bp caj transpot.
    5. ade pakej video x.
    6. bape total pakej.
    dan nk tny sebut harga untuk semua package yang ditawarkan…
    or any special price..

    thanx…

    July 6, 2011 at 4:56 pm

    • mirna – saya dah email..😀 TQ

      July 8, 2011 at 4:27 pm

  40. liyana

    Hai, askm Firdaus..

    Boleh quote utk sy pakej2 Firdaus offer utk dua majlis (termasuk outdoor & tanpa outdoor) :-

    1) Majlis Nikah + Sanding, di Kluang Johor (Hari yg sama).
    2) Majilis bertandang di Bidor, Perak.
    3) Transport charges
    4) Each package include of ???
    5) Any promotion

    *** Wedding date Early Jun 2012.

    Terima Kasih *_*

    July 18, 2011 at 4:30 pm

    • Ilyana, saya dah email package..😀 TQ

      July 29, 2011 at 8:37 am

  41. boley emailkan quotation utk your wedding packages
    24/12/2011
    nikah+sanding same day
    at puchong

    thank u

    August 10, 2011 at 12:41 am

    • salam.. Nadiah, check ur inbox.. saya dah email package..😀 TQ

      August 10, 2011 at 11:08 am

  42. mus

    salam,nak tanya pakej ape yg ada di tawarkn untuk majlis perkahwinan n tunang..

    September 8, 2011 at 10:49 pm

    • Check ur inbox ya.. ;D

      October 7, 2011 at 6:08 pm

  43. fazlina binti bahrudin

    salam, boleh email qoutation utk wedding package tak??

    utk malam berinai dsan bersanding..

    at senawang seremban…

    October 1, 2011 at 10:05 am

    • Replied. Check ur inbox. TQ

      October 7, 2011 at 6:09 pm

  44. e-su

    nice picts…
    sama, i pun nak dapatkan quotation, majlis di Port dickson, sanding & nikah, next year on Jun

    October 27, 2011 at 8:33 am

    • e-su – thanks ya.. pakej dah sent via ur email. check ya.. keep in touch!

      December 1, 2011 at 7:02 pm

  45. hi, i am from the advertising firm. i seen your blog and interested in having some shooting on the food and sceneries in langkawi.

    kindly drop me an email if you are interested.

    December 14, 2011 at 5:16 pm

    • Replied!

      December 15, 2011 at 10:01 pm

  46. balqis

    salam,firdaus boleh bg quotation x..

    December 20, 2011 at 10:52 am

  47. diana

    salam, nak quotation for nikah, sanding and bertandang, outdoor as well. in johor..

    December 23, 2011 at 9:27 am

  48. shar

    Salam.. can I have the quotation for wedding include outdoor di Singapore..

    Thanks…🙂

    April 23, 2012 at 3:51 am

  49. matlut

    Salam,

    Saya berminat untuk dapatkan servis fotografi perkahwinan:

    Event: Wedding Reception Photography (Groom/Male Side) + Outdoor Photography
    Date: 1 December 2012
    Time: 12 pm – 5 pm
    Venue: Dewan Dahlia Seksyen 24, Shah Alam + Outdoor (somewhere in Shah Alam, same day)

    Boleh tak dapatkan quotation kalau masih available pada tarikh berkenaan. TQ

    September 23, 2012 at 9:21 pm

    • Salam. Saya dah email pakej..🙂

      September 29, 2012 at 8:30 am

  50. jaja

    salam.. boleh emailkan saya pakej photografi

    October 16, 2012 at 6:35 pm

  51. dila

    Salam firdausmokhtar🙂

    Pm saya price for majlis bertandang..

    Event: Majlis Bertandang + Outdoor Photography
    Date: 24 February 2013
    Time: 12 pm – 5 pm
    Venue: Selayang

    Thanks🙂

    November 10, 2012 at 9:57 pm

  52. fiza

    Salam…… Bole sy dapatkan price utk
    – pakej2 fotografi perkahwinan

    t.kasih..

    December 4, 2012 at 5:19 pm

  53. Logan Ross

    Hi

    I am looking to capture some fun moments jumping and snorkling off a yacht and posed shots underwater, either at sea or in the hotel pool.Also to get some casual and formal shots before and during a sunset event.

    Will you be able to provide this service on 4 & May this year?

    Logan

    March 30, 2013 at 7:50 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s