Fabulous Moments Studio

Archive for January, 2011

Saifuddin & Hajar, Stadium Titiwangsa, 29 Jan 2011

Salam. Post untuk hari preview majlis yang berlangsung hari ni di Stadium Titiwangsa, taman tasik titiwangsa.. Pengantin yang ceria, Din & Hajar! Jemputan ramai, makanan pun sedap2..haha.. 🙂 majlis berjalan dengan baik seawal jam1130pagi. Ditambah meriah dengan kehadiran mempelai pada jam2petang. Paluan kompang, selawat, tarian kuda kepang, silat & macam2 lagi.. sampai poco-poco pun ada.. ffuuuhhh…memang lain betul siap poco-poco depan pengantin masa tengah makan beradap! baaaeekk punye.. 😛 Apa-apa pun, tahniah buat pasangan pengantin baru. Memang dalam berumahtangga ada hiburan, tapi di dalamnya juga ada ujian yang bakal tiba.. Moga senantiasa bersama Allah dan Rasul sepanjang perjalanan rumahtangga.. 🙂

Selamat pengantin baru!

 

FirdausMokhtar™

Wedding Photographer

Advertisements

Maisarah’s Birthday Party, Shah Alam

Salam. Sekitar majlis hari lahir Maisarah Azmir di seksyen 4, Shah Alam. 🙂 Meriah dengan tetamu yang hadir. Di tambah dengan aktiviti-aktiviti yang menarik khusus untuk kanak-kanak.. Sampai mak ayah pun leka main skali.. Ending dengan ramai-ramai tengok Maisarah buka hadiah.. Macam-macam ada! Dah 2tahun dah Maisarah..Tahun ni dapat adik kot.. 😛


Effa & Aziz @ Nilai 3, 010111

Tahniah buat pasangan Aziz & Effa.. 😛

FirdausMokhtar™

Wedding Photographer


Fairuz & Dianah @ Dataran Merdeka

Salam..

Selamat tahun baru 2011.. Jadi, inilah post PERTAMA utk tahun baru ni.. berpagi2 sebelum siap2 untuk wedding photo shoot di Nilai tengahari nanti. 🙂 Semoga segala impian dan azam kita semua untuk tahun baru ini tercapai dengan segera.. Lagi2 lah kalau ada yang masih membawa azam tahun lepas ke tahun baru ini.. lagi2 lah didoakan agar azam itu segera terlaksana.

Post sekadar nak kongsi shoot event terakhir 2010. Itu pun pada malam 25/12/2010. Majlis berlangsung di Taman Melawati KL bermula jam9 malam. Majlis pertunangan Nurdianah & Fairuz. Sweet je abg Fairuz malu-malu malam tu. hahaha.. Selesai majlis pertunangan kami setting tempat untuk outdoor. Masa itu dah jam11 malam. Bincang punya bincang, akhirnya tempat yang dipersetujui ialah Dataran Merdeka. 🙂 apa lagi, terus bergerak ke sana.. Punya lah ramai manusia berkumpul kat dataran tu.. Sesak beb..

Anyway, tahniah buat pasangan Fairuz & Dianah.. 🙂 Preview je lagi ni.. haha.. 😛

Sekian.. Selamat tinggal 2010.

 

FirdausMokhtar™