Fabulous Moments Studio

Kids

Maisarah’s Birthday Party, Shah Alam

Salam. Sekitar majlis hari lahir Maisarah Azmir di seksyen 4, Shah Alam. 🙂 Meriah dengan tetamu yang hadir. Di tambah dengan aktiviti-aktiviti yang menarik khusus untuk kanak-kanak.. Sampai mak ayah pun leka main skali.. Ending dengan ramai-ramai tengok Maisarah buka hadiah.. Macam-macam ada! Dah 2tahun dah Maisarah..Tahun ni dapat adik kot.. 😛

Advertisements

Majlis Cukur Jambul – Irfan Danish

Salam. Kali ni gambar-gambar masa majlis cukur jambul baby Irfan Danish..hihi..umur dia masa hari majlis ni baru sebulan, tapi semangat woo.. murah rezeki lah tu..=D walau pun rambutnya cikit je, tapi tetap diusahakan agar dapat digunting jugak cikit rambut dia.. sweet jer masa makcik-makcik tu nak cari mana part rambut yang panjang sikit nak potong..hihi..

Sambil-sambil tu sepupu Irfan Danish tengok jer dari jauh..huhu..dia amik port baik punye.. jeng3x..ni lah Naufal!

Anyway, tahniah buat Abg Norsal dan Kak Za.. Baru tiga org je anak ni, boleh ‘up’ lagi ni..hihi..=D

firdausmokhtar . thePhotoshooterz

event Photographer


Arief Nu’man Day 1

Hari tu dah ada gambar mamy die masa pregnant, hari deliver tu sempat jugak ke hospital Pusrawi di Kota Damansara.. Bukan utk buat photo shoot, tapi utk ziarah jer.. tapi sempat jugak ambil gambar ckit2. Baby ni nama die Arief Nu’man. Sebelum tu kite tengok gambar mak ayah die dulu.

Arief Nu’man ni ada akak die..nama Ariej Najahah..=) Sweet kan nama adik beradik ni..?

Kakak dia dah besar dah..=)

hihi.. ada sorg lagi yang terlalu hepi dgn kelahiran Arief Nu’man ni..sape ek? hihi..

firdausmokhtar


Adam Hamdi – Baby Portraiture by PS

haha..Adam Hamdi is a good boy..=)

Special thanks to Faisal Hamdi and Liya. Korg mmg best.. nnti behind the scene yg ko shoot tu bagi kat kiteorg ek..! haha..

More pictures of Adam Hamdi at my facebook! or you may look at the ‘color version’ from azmirkhalid.

Baby Portraiture by thePhotoshooterz

Call us now for your baby portraiture!

Enjoy!


Baby Portraiture – Adam Hamdi Ahmad Faisal Hamdi

haha..hari ni team kami thePhotoshooterz ‘mengerjakan’ seorang baby yg bernama Adam Hamdi.. Anak kepada pasangan Faisal Hamdi dan Lia..=) mmg comel! berusia sebulan dan 4hari, tidur jer die siang2..haha..tak lama pun,3 jam jer masa yg di ambil utk shoot gmbr Adam. Adam mmg sporting..haha..

Tp utk hari ni sekadar preview gambar kaki jer dlu.. so, lps ni utk sesape yg inginkan gambar anak2 mereka diabadikan oleh kami, sila terus hubungi kami ye..=) TQ

firdausmokhtar

thePhotoshooterz.wedding and portraiture photographer


Baby Portraiture – Aynuz Zulfa Ahmad Zaki

Many new parents are coming to the realization that they really want and need baby portraits. Starting from the hospital is the perfect time to begin with. And if you have decided that baby portraits are something you want to have done, there is no better way to take them than by recruiting the assistance of a professional team of photographers.

Think of it this way, if your child was sick you wouldn’t try to diagnose and treat the child yourself, would you? Of course not, and just like you would obtain the services of a trained physician, you should also recruit the services of a trained photographer. The photographs you acquire of your child will be with you and your child for the rest of your lives. As such, it only makes sense to have the best photographs possible, and the only way to achieve this end is to have the best photographers on your side.

When it comes to baby photography, there are two photographers who are establishing themselves as the premier experts in the field. Azmirkhalid and Firdausmokhtar, of thePhotoshooterz are proving that there are no better photographers to shoot pictures of your baby. They operate anywhere that your baby is and will bring their portable studio to your chosen place instead of you coming to them. While your child will of course be the center of attention in front of the lens, it certainly helps to have an amazing background. Hospital or your own home can provide this, and Azmirkhalid and Firdausmokhtar know just how to adjust it. Your child’s early years are fleeting so they should be captured with baby portraits. thePhotoshooterz is the place to get the best of baby portraiture.

” Preserve your children’s childhood with us “


Isymah Irdina The Series

Talent: Isymah Irdina

Age: 1 year and 349 days