Fabulous Moments Studio

Engagements

Fairuz & Dianah @ Dataran Merdeka

Salam..

Selamat tahun baru 2011.. Jadi, inilah post PERTAMA utk tahun baru ni.. berpagi2 sebelum siap2 untuk wedding photo shoot di Nilai tengahari nanti. 🙂 Semoga segala impian dan azam kita semua untuk tahun baru ini tercapai dengan segera.. Lagi2 lah kalau ada yang masih membawa azam tahun lepas ke tahun baru ini.. lagi2 lah didoakan agar azam itu segera terlaksana.

Post sekadar nak kongsi shoot event terakhir 2010. Itu pun pada malam 25/12/2010. Majlis berlangsung di Taman Melawati KL bermula jam9 malam. Majlis pertunangan Nurdianah & Fairuz. Sweet je abg Fairuz malu-malu malam tu. hahaha.. Selesai majlis pertunangan kami setting tempat untuk outdoor. Masa itu dah jam11 malam. Bincang punya bincang, akhirnya tempat yang dipersetujui ialah Dataran Merdeka. 🙂 apa lagi, terus bergerak ke sana.. Punya lah ramai manusia berkumpul kat dataran tu.. Sesak beb..

Anyway, tahniah buat pasangan Fairuz & Dianah.. 🙂 Preview je lagi ni.. haha.. 😛

Sekian.. Selamat tinggal 2010.

 

FirdausMokhtar™

 

Advertisements

Iwan & Nurul Engagement

lagi2 dan lagi boleh tgk kat sini! =)

Selamat melihat ya..hahaha..=P

firdausmokhtar.thePhotoshooterz

– Wedding . Event . Portraiture Photographer –