Fabulous Moments Studio

baby portraite

Baby Khalilah.. :D

Salam.

Lama jugak rasanye tak update blog ni.. almaklum, agak sikit sibuk menguruskan rumah.. 😀 PENGUMUMAN, mungkin bagi yang belum tahu.. Rumah saya dah ada anggota baru.. Alhamdulillah, Tuhan anugerahkan anak perempuan kedua pada 3 Jun 2011 jam610petang di Hospital Seremban. Dan sebenarnya post ini adlah post khusus untuk menyatakan nama baby baru ni.. 😀 Memandangkan hari ini adalah hari yang ke-7, maka dengan ini diumumkan nama yang diberi kepada baby comel montel ni ialah,’NURSAFIYYAH KHALILAH‘ and of course ‘BINTI MUHAMAD FIRDAUS’. Moga2 zuriat yang ada dan yang bakal lahir akan menjadi penerus perjuangan Islam.. Amiinnn..!!

Sekian dulu pengenalan buat baby Khalilah.. Nanti kite update lagi tentang baby Khalilah.. 😀

 

Terima kasih

Advertisements

Maisarah’s Birthday Party, Shah Alam

Salam. Sekitar majlis hari lahir Maisarah Azmir di seksyen 4, Shah Alam. 🙂 Meriah dengan tetamu yang hadir. Di tambah dengan aktiviti-aktiviti yang menarik khusus untuk kanak-kanak.. Sampai mak ayah pun leka main skali.. Ending dengan ramai-ramai tengok Maisarah buka hadiah.. Macam-macam ada! Dah 2tahun dah Maisarah..Tahun ni dapat adik kot.. 😛


Arief Nu’man Day 1

Hari tu dah ada gambar mamy die masa pregnant, hari deliver tu sempat jugak ke hospital Pusrawi di Kota Damansara.. Bukan utk buat photo shoot, tapi utk ziarah jer.. tapi sempat jugak ambil gambar ckit2. Baby ni nama die Arief Nu’man. Sebelum tu kite tengok gambar mak ayah die dulu.

Arief Nu’man ni ada akak die..nama Ariej Najahah..=) Sweet kan nama adik beradik ni..?

Kakak dia dah besar dah..=)

hihi.. ada sorg lagi yang terlalu hepi dgn kelahiran Arief Nu’man ni..sape ek? hihi..

firdausmokhtar