Fabulous Moments Studio

Family

Ummi & Isymah v2

Salam. Moga hari ini lebih baik dari hari-hari yang telah lepas.. 😀 post kali ni sekadar utk penambahan gambar Ummi & Isymah.. hihi..

Ini jer.. Sekian. Tolong doakan kami lagi.. 😀 hihi..

Firdaus Mokhtar from Fabulous Moments™ Studio

Family Portraiture

Advertisements

Ummi & Isymah Irdina

Salam. Sepetang bersama dgn family di City Park, Seremban 2 sekadar utk berjumpa dgn kawan2.. 😀 sambil2 tu shoot gambar isteri dan anak tersayang.. hihi.. Isymah Irdina ni dah ready nak tunggu ‘adik’ die keluar.. moga2 segalanya selamat. Doa-doakan kami sekeluarga agar kami semua sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Tuhan..

Ampunmaaf zahir dan batin.. 😀


Maisarah’s Birthday Party, Shah Alam

Salam. Sekitar majlis hari lahir Maisarah Azmir di seksyen 4, Shah Alam. 🙂 Meriah dengan tetamu yang hadir. Di tambah dengan aktiviti-aktiviti yang menarik khusus untuk kanak-kanak.. Sampai mak ayah pun leka main skali.. Ending dengan ramai-ramai tengok Maisarah buka hadiah.. Macam-macam ada! Dah 2tahun dah Maisarah..Tahun ni dapat adik kot.. 😛


Trip to Singapore!

Title: Family Trip to Singapore

Date: 31/7 – 2/8/2010

This slideshow requires JavaScript.

Trip ni dengan isteri dan anak tercinta. Juga bersama Mami dan adik iparku.. 😀 3hari yang indah!


Family Photo Shoot – Edy, Wanie & Litel Iman

Preview ONLY ek..? hihi.. to kak wanie, abg Edy & adik Iman.. Best sesi pagi tu. =D sekadar 10 gambar dulu yang boleh dipertontonkan. Utk makluman shoot ni kat Taman Metropolitan Kepong seawal jam8pagi. Ngam-ngam sampai jer hujan berhenti.. terbaaaeeekkkk…=D

Enjoy ya..thanks again..

firdausmokhtar . Family Outdoor Portraiture