Fabulous Moments Studio

Archive for June, 2012

Nasaie Al-Farabi band & Najeeba Al-Farabi band

Salam.

Awwalan, selamat pengantin baru buat Nasaie & Najeeba (both Al-Farabi Band). 🙂 Gambar event takde sebab kiteorg datang sebagai tetamu je.. bawa camera pun dgn wide lens je.. tapi apa pun, performance memang terbaaekkk..!! Tahniah al-farabi band kerana berjaya sampai ke tahap ini. Sekadar kongsikan gambar live show al-farabi band semasa majlis walimah Nasaie (vokalist Al-Farabi band) & Najeeba Al-Farabi band. 

ImageImage

ImageImageImageImage

 

Sekian. 

Firdaus Mokhtar

Fabulous Moments™ Studio

012-3770412

Advertisements

Ustaz Don – Program Cinta Masjid TV Al-Hijrah.

Berkesempatan ke program recording ’60 minit Ustaz Don’ semperna Israk Mikraj. Sampai pun lewat, dah penuh. Berbekalkan lens kecik 80-200 aku yg lekat kat body D300s je tu.. berjaya jgk aku ke tengah-tengah ruang masjid tu. tapi tak boleh dekat sangat sbb ruang depan dah padat.. ;D walau pun sekejap, pengisian yang bagus oleh Ustaz Don. Seperti biasa, isinya sangat menyentuh hati-hati pendengar. InsyaAllah nantikan siarannya di TV-Alhijrah saluran Astro 114. 

ImageImageImageImageImage