Fabulous Moments Studio

Archive for May, 2010

Adzmi & Izzah, Masjid Beijing, Rantau Panjang

Kali ni takde nak tulis panjang-panjang..=) *peace*

firdausmokhtar – wedding photographer

Advertisements

Simfoni Kasih

Kebetulan ada di Perlis, kena plak hari keputeraan Raja Perlis.. Jadi macam2 event ada kat perlis sekarang ni. Antaranya program malam semalam ni, Simfoni Kasih bersama Jamal Abdillah.. haha.. Favorite singer aku ni..hihi..=) gi ngan anak aku yg 2thn tu..tak blh duk diam..haha..

Jamal nyanyi selang seli dgn show daripada artis2 UniMap dan lain2..hihi..tak kenal wey..=) tapi takpe, tetap OK yang lain tu.. Satu yang bestnye aku pakai selipar, so syarat die tak boleh pergi depan sangat..skali pergi kena peluk dengan mamat pakai baju batik siap bisik,” kalau pakai selipar jangan pergi depan OK..pakai kasut jer boleh pergi…”. ngeh3x…=P

Layan wey..gambar biase2 jer..tak pandai aku..! =)


Ke Perlis & Langkawi..

Salam,

hari ni aku ke perlis..gi rumah tokwan kat sana.. lama wey tak balik sana.. kebetulan de client hujung minggu ni kat langkawi..=)
so, mungkin beberapa hari ini tak dapat nak online..so, anything call je terus tau..=)

0123770412

firdausmokhtar

Principal Shooterz – thePhotoshooterz


Saadan & Nordiana, Nikah, Masjid Putrajaya

Ni event bulan April yang lepas.  Macam-macam wey, letih jugak aku hari tu sebab dari tengahari sampai malam aku meng’shoot’..hihi..nikah lepas zuhur di Masjid Putrajaya, lepas tu terus ke rumah makcik pengantin di Kajang. Sambung terus shoot untuk majlis doa selamat dan majlis berinai malam tu..=) anyway, memang dah kerja aku, majlis pe pun tetap akan meriah dalam gambar…hihi..

Selamat pengantin baru buat nurse hospital serdang ni ek..hihi..=)


Highlight..!

haha..second post for today..=) just wanna highlight one of my favorite photographer sifu – LOUIS PANG..wanna share his blog.fall in love with all of his images since my first visit to his blog and that was 2+ years ago..=)

also from day 1 i created this blog, i’ve link my blog to his blog..and today i should recommend you to click on his link to view his great images!

thanks!


Pantai Kemasik, Terengganu

Kali ni ke pantai Kemasik, Terengganu.. ni pun kire lepas balik dari Kelantan utk shoot wedding Adzmi & Izzah. Kat kemasik ni singgah rumah pakcik org rumah. Tidur 1malam kat situ, esok tu baru balik. Pergi pantai ni sebab nak bawa anak mandi laut..huhu..tapi pergi tu pukul10-11pagi..haha..matahari dah panas dah masa tu. so, tak sampai 30minit pun kat pantai. panas woo..=P

Anyway, pantai Kemasik memang cantik! Ramai jugak kot photographer datang sini untuk shoot wedding kalau kat area-area dekat sini.. aku? hehe..takdok lagi wedding kat ganu ar..haha..=)


lagi Zhafri & Nabila, Ipoh – 28 Mac 2010

Kali ni posing-memposing..

aku mengarah je cmne nk buat, pengantin posing, aku shot.. camtu jer..hihi..=)

thanks sebab korg bg kerjasama..haha..panas jgk ptg tu..!

firdausmokhtar.wedding photographer