Fabulous Moments Studio

Event

Saudi School Kuala Lumpur Convocation at Prince Hotel, KL.

Salam. Alhamdulillah, hari ni dapat juga update blog ni. Lama dah rasanya tertinggal ni. 😀 Walau pun dengan gambar-gambar event yang dah lebih kurang 2 bulan sudah, tapi takpe.. sekadar berkongsi. Gambar-gambar ini adalah daripada event konvo sebuah sekolah antarabangsa Saudi yang bertapak di Kuala Lumpur. Acara yang simple tapi menarik. Sekadar majlid konvo untuk 14 orang pelajar tahun akhir sekolah tersebut.

 

Thanks!

Firdaus Mokhtar

Principal Photographer

Fabulous Moments™ Studio

+6012 – 3770412 (Malaysia)

facebook.com/fabulousmomentstudio

Advertisements

Maher Zain – Live in Concert Malaysia 2011

Alhamdulillah, sempat dan berpeluang untuk menyaksikan konsert secara langsung Maher Zain di stadium Malawati, Shah Alam. Memang ramai…! 🙂 Meriah dengan persembahan mantap Maher Zain serta kawan-kawan seperjuangannya seperti Irfan Makki dan Mesut Kurtis. Artis tempatan seperti Inteam juga membuat persembahan pembukaan.. Inteam juga selaku penganjur utama konsert ini.

Sekian dulu.. 🙂

 

Terima kasih.


Maisarah’s Birthday Party, Shah Alam

Salam. Sekitar majlis hari lahir Maisarah Azmir di seksyen 4, Shah Alam. 🙂 Meriah dengan tetamu yang hadir. Di tambah dengan aktiviti-aktiviti yang menarik khusus untuk kanak-kanak.. Sampai mak ayah pun leka main skali.. Ending dengan ramai-ramai tengok Maisarah buka hadiah.. Macam-macam ada! Dah 2tahun dah Maisarah..Tahun ni dapat adik kot.. 😛


Maher Zain – Save the Soul Showcase : Part 2

 

Sekian adanya..

 

FirdausMokhtar™ Photography


Maher Zain – Save the Soul Showcase : Part 1


Maher Zain at Malaysia

Salam. Alhamdulillah.. tadi dapat ke UIA utk majlis penutup Konvokesyen ke-26. Yang buat beriya-iya nak ke sana sebab dapat tau last2 minit ada Maher Zain. 😀 barang-barang pun tak siap, terus cekup je mana yang ada, then jalan. Nasib sampai belum mula. Rezeki..! Maher Zain nyanyi 2 lagu jer; InsyaAllah & Barakallah. Itu pun da cukup menggegarkan dewan utama UIA tu..hihi.. masuk-masuk je, ramai lah sangat orang. Jurugambar-jurugambar pun tak kurangnya.. haha.. sampai kena halau-halau dengan polis yang iring Maher Zain ni.. 😀 takat ni je yang dapat aku shoot. Untuk kongsi-kongsi.. Maklumlah, ramai yang dapat beli tiket show besar Maher Zain kan?? Sold OUT..haha.. aku pun tak dapat..! 😀

Sekian adanya.. 😀

Firdaus Mokhtar


SIFE Malaysia National Exposition 2010 – Part 2

Part 2 – hihi.. 😀