Fabulous Moments Studio

Posts tagged “wedding photographer

Preview: Album layout from Fabulous Moments™ Studio

Post kali ni sekadar nak preview layout album yang saya buat.. for the first time! tak pernah saya upload album layout. Biasa kalau nk tgk kena jumpa, kena teh tarik sikit.. tapi kali ni saya upload jugak.. 🙂 enjoy!

Image

Image

 

Image

 

Image

Image

Image

 

Image

Image

 

Image

Image

OK.

Sekian. TQ 😀

Advertisements

Azizul Hakim & Nafishah, Perlis

Salam. Sedikit preview untuk wedding di Taman Kemajuan, Kangar, Perlis. Boleh tahan jauh jugak drive ke sana. Tapi takpe, still enjoy sebab jalan clear. So, boleh pecut jugak.. hihi.. ;D Pengantin lelaki dari kedah, pengantin perempuan orang perlis. Jiran sebelah menyebelah jer.. Apa-apa pun, pasangan ni memang best.. Sempoi je, especially Zul si pengantin lelaki.. Layan dulu ek preview ni..

ImageImageImageImageImageImage

Thanks!

Firdaus Mokhtar

Principal Photographer

Fabulous Moments™ Studio

+6012 – 3770412 (Malaysia)

facebook.com/fabulousmomentstudio


Single Frame: Wedding Shoot at Ho Chi Minh City Museum

 

Exif Summary: 1/800s f/2.8 200mm ISO200 + Reflector @ 11:45 am (Vietnam)

Firdaus Mokhtar

Wedding Photographer

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ridzuan & Aien, Port Dickson.

Simple but lovely couple.. ;D Selamat pengantin baru..!!

Layan preview je dulu ye.. ;D Apa-apa pun, terima kasih sudi singgah..! Datang lagi.

Firdaus Mokhtar

 

 


Saidan & Ain – Assam Jawa, Kuala Selangor

Salam.

Sekali lagi ke Kuala Selangor, tapi kali ni area Assam Jawa plak. Utk majlis pernikahan dan resepsi Saidan & Ain. Pasangan yang sentiasa gembira dan ceria.. 😀 Comel je dua2.. haha.. Tahniah utk korg berdua.. Tahniah dan selamat pengantin baru..

Majlis pernikahan di Masjid AlBarokah, Assam Jawa, Kuala Selangor. Kita share sikit the ‘fabulous moments’ masa majlis pernikahan dulu..resepsi kita hold dlu.. 😀

 

Sekian dulu.. Sekali lagi tahniah buat pasangan Saidan & Ain.. Moga berbahagia ke akhir hayat..

Barakallahu lakuma Wa baraka alaikuma Wa jama3a bainakuma bi khair.. 😀

Firdaus Mokhtar . Fabulous Moments Studio . Wedding Photographer


Single Frame: Shafiqah & Fazeerul

Recent work! Selamat pengantin baru Fazeerul & Shafiqah.. 😀 Majlis di Seremban 2, Negeri Sembilan. Satu frame dlu.. agak sibuk sikit, isteri tunggu hari nak bersalin ni..haha. moga2 selamat semuanya.

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

 


Azahari & Maryam reception at KLGCC, Mont Kiara

Salam. Utk post kali ni, tak nak tulis panjang.. 🙂 Info sikit je, pasangan Azahari & Maryam. Memang pasangan yang best..happy jer..!! Resepsi ni utk belah lelaki, jadi kira menyambut menantu lah ni.. tapi tak sambut kat rumah.. lol sambut menantu di KLGCC, Bukit Kiara. 😀 Bersama dgn kumpulan nasyid Diwani, memang masjlid yang menarik dan sangat meriah.. uppss, tak nak tulis panjang, ter’panjang’ jgk.. tp ok lah..dah nk stop kat sini.. tgk je gambar2 ni.. 😛 utk pasangan Azahari & Maryam, tahniah ye..! abg Azahari, nnti klu saya ke JB, nak isi minyak free boleh..??? full tank ek..? hihi..

Itu sahaja.. 😛

Terima kasih buat my gang yg ikut sama.. Paan & Yap. To event organizer iEvent (Hasnul Diwani).

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer