Fabulous Moments Studio

Archive for July, 2010

SIFE Malaysia National Exposition 2010 – Part 2

Part 2 – hihi.. 😀

Advertisements

Mission Accomplished – SIFE National Exposition 2010

Salam.

Lama rasanya tak update blog ni..hihi..lama jugak rasanya tak log in ke blog sebab ‘agak’ penat bertugas di PWTC untuk SIFE National Exposition 2010 bersama dengan kawan-kawan team thePhotoshooterz; Azmir Khalid, Faiz Arman dan Farhan Jamil. 3 hari yang menarik, penuh dengan pelbagai emosi.. 😀 antara gambar2 team thePhoshooter:

Azmir Khalid

Faiz Arman

Me & Azmir Khalid

Me, Farhan Jamil & Azmir Khalid

hehe..anyway, utk semalam 13 Julai peristiwa menarik untuk diriku..hihi.. takde apa pun, tapi tetap menarik secara peribadi.. 😀

Frame tersebut adalah sebagai hadiah penghargaan daripada SIFE Malaysia Berhad untuk Dato’ Seri Mustafa Mohamed (Tok Pa) sebagai tanda terima kasih atas sokongan Tok Pa terhadap Sife Malaysia. Gambar Tok Pa yang di’frame’kan itu adalah salah satu gambar yang saya shoot..!! 😀 😀 😀

sekian!

firdausmokhtar . event Photographer


SIFE National Exposition 2010

Bermula hari ni sehingga 13 Julai (Selasa) bertempat di PWTC team thePhotoshooterz akan menjalan tugas selaku fotografer rasmi untuk program SIFE National Exposition 2010. hihi… doakan kami ye.. ;D gambar-gambarnya nanti akan saya upload nanti..

firdausmokhtar. event Photographer


SIFE World Cup 2011

6th Julai 2010, bertempat di Menara Usahawan, MITI Putrajaya. Satu sesi tandatangan perjanjian (Agreement Signing) di antara MITI dengan SIFE Malaysia utk penganjuran SIFE World Cup 2011 yang akan diadakan di Malaysia tahun depan. Majlis di hadiri oleh Y.Bhg. Tan Sri Abdul Rahmat Mamat (Secretary General MITI), Dato’ Mukhris Tun Dr Mahathir (Deputy Miniter MITI), YB. Dato’ Sri Mustapa Mohamed (Minister MITI) dan Executive Vice-President SIFE Worldwide , Mr. Bruce Nasby.

Time kasih.. =D


Family Photo Shoot – Edy, Wanie & Litel Iman

Preview ONLY ek..? hihi.. to kak wanie, abg Edy & adik Iman.. Best sesi pagi tu. =D sekadar 10 gambar dulu yang boleh dipertontonkan. Utk makluman shoot ni kat Taman Metropolitan Kepong seawal jam8pagi. Ngam-ngam sampai jer hujan berhenti.. terbaaaeeekkkk…=D

Enjoy ya..thanks again..

firdausmokhtar . Family Outdoor Portraiture


Adzmi & Izzah Post-Wed, Pantai Tok Bali, Kelantan

Salam.

Kali ni share gambar outdoor atau post-wed pasangan Adzmi & Izzah di Pantai Tok Bali, Kelantan. Ada 1post sebelum ni aku preview gambar dieorg ni sikit..hihi.. ni lah gambar-gamabr lainnya.. Best kat sini sebab tempat cantik. Kena pulak dengan baju biru pengantin ni, mmg best..hihi..gambar yang ada org tengah memancing tu memang purposely ek..sebab kiteorg gi situ geng2 tu tengah memancing..so takpe lah..aku try lain ckit, kirenye ala2 pengantin yg tibe2 muncul tengah-tengah orang yang memancing tu lah..hahaha..=D

To Adzmi & Izzah, sorry bcoz lewat sikit upload ni..hihi..korg memang best and kelakar..

Wedding Photographer : firdausmokhtar . thePhotoshooterz @ Kelantan


Photography + Design = Flyers

Post kali ini hanya untk memberitahu kami juga ada menyediakan perkhidmatan photography dan design utk cetakan promosi seperti flyers, poster dan brochure.. sample yang ada ni ialah photo utk flyers yang di tempah oleh sebuah kedai menjual pakaian Muslimah di Gombak.

This slideshow requires JavaScript.

OK.. bye.. =)