Fabulous Moments Studio

Adzmi & Izzah Post-Wed, Pantai Tok Bali, Kelantan

Salam.

Kali ni share gambar outdoor atau post-wed pasangan Adzmi & Izzah di Pantai Tok Bali, Kelantan. Ada 1post sebelum ni aku preview gambar dieorg ni sikit..hihi.. ni lah gambar-gamabr lainnya.. Best kat sini sebab tempat cantik. Kena pulak dengan baju biru pengantin ni, mmg best..hihi..gambar yang ada org tengah memancing tu memang purposely ek..sebab kiteorg gi situ geng2 tu tengah memancing..so takpe lah..aku try lain ckit, kirenye ala2 pengantin yg tibe2 muncul tengah-tengah orang yang memancing tu lah..hahaha..=D

To Adzmi & Izzah, sorry bcoz lewat sikit upload ni..hihi..korg memang best and kelakar..

Wedding Photographer : firdausmokhtar . thePhotoshooterz @ Kelantan

One response

  1. ilyana

    mmg cantik.. pengalaman jadi assistant photographer sgt menarik.. hehehe..

    August 3, 2010 at 10:42 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s