Fabulous Moments Studio

Posts tagged “thephotoshooterz

SIFE National Exposition 2010

Bermula hari ni sehingga 13 Julai (Selasa) bertempat di PWTC team thePhotoshooterz akan menjalan tugas selaku fotografer rasmi untuk program SIFE National Exposition 2010. hihi… doakan kami ye.. ;D gambar-gambarnya nanti akan saya upload nanti..

firdausmokhtar. event Photographer

Advertisements

Adzmi & Izzah Post-Wed, Pantai Tok Bali, Kelantan

Salam.

Kali ni share gambar outdoor atau post-wed pasangan Adzmi & Izzah di Pantai Tok Bali, Kelantan. Ada 1post sebelum ni aku preview gambar dieorg ni sikit..hihi.. ni lah gambar-gamabr lainnya.. Best kat sini sebab tempat cantik. Kena pulak dengan baju biru pengantin ni, mmg best..hihi..gambar yang ada org tengah memancing tu memang purposely ek..sebab kiteorg gi situ geng2 tu tengah memancing..so takpe lah..aku try lain ckit, kirenye ala2 pengantin yg tibe2 muncul tengah-tengah orang yang memancing tu lah..hahaha..=D

To Adzmi & Izzah, sorry bcoz lewat sikit upload ni..hihi..korg memang best and kelakar..

Wedding Photographer : firdausmokhtar . thePhotoshooterz @ Kelantan


Saadan & Nordiana – Malam Berinai

haha..ni kire baru selesai 1baju..biase lah..baju byk, so malam berinai part tukar2 baju start petang..hihi.. jom sambung baju2 lain plak..=)

cukup dulu..hihi..banyak lagi post2 lain, tapi yang ni jelah ye..=) wedding ni lebih kurang 2bln sudah. Nikah di Masjid Putrajaya, malam berinai di Kajang. Receptionnya plak di Putrajaya Presint 16.. OK, enjoy!

firdausmokhtar . wedding Photographer


Teaser – Halim & Sheila, Ulu Melaka, Langkawi – Nikah, 29 May 2010

hihi..tahniah kepada pasangan abg Halim & cikgu Sheila.. Selamat pengantin baru..

gambar-gambar lain, tunggu tau..hihi..=) thanks jugak jemput saya ke langkawi.. ;D

firdausmokhtar – Wedding Photographer a.k.a jurugambar perkahwinan a.k.a tukang gambar

Principal Shooterz


Adzmi & Izzah, Masjid Beijing, Rantau Panjang

Kali ni takde nak tulis panjang-panjang..=) *peace*

firdausmokhtar – wedding photographer


Zaki & Shafina Reception, 14 Feb 2010, Negeri Sembilan

Haha..lama dah aku dok simpan2 gambar ni. Esok nak masuk 2bulan dah..=) Anyway, ni wedding masa 14Feb tahun ni. Gambar nikah dieorg aku dah upload before this. Boleh review balik lah..huhu.. Macam entry preview yang aku cakap sebelum ini, pasangan ni agak malu untuk berposing dan bergambar.. tapi at last, boleh tu melompat…! =P Memang best sebab all of them bagi kerjasama yg best.. Yang lagi best time nak shoot kat area ni adalah ‘gangguan’ lembu-lembu yang tak nampak pun di mana tuan die..aduss.. berderau2 darah bila geng2 lembu tu datang arah kiteorg yang tengah nak shoot ni..aku dengan payungnye lagi, reflector lagi, camera lagi dah ready nak chow..tapi alhamdulillah, lembu-lembu tu die lalu jer..agaknya die harap aku shoot gambar die kot..tapi tak sempat arr..haha.. satu lagi dah lah shoot tengah-tengah terowong..kejap-kejap kereta lalu, kejap-kejap motor lalu..haha.. kesian pengantin kena duduk bangun banyak kali..nak lompat pun kena check jalan clear dulu..hihi..=)

Pe-pe hal pun, tahniah buat Zaki dan Shafina.. Dengarnye dah nak dapat anak buah pun ni..betul ker..? hihi.. aku tak tau.. harap2 cepat dapat rezeki buat kalian berdua…

Salamz…

firdausmokhtar

thePhotoshooterz

weddingphotographer