Fabulous Moments Studio

Posts tagged “Weddings

Preview – Hafiz & Su, Wisma Sejarah

Salam..

Preview lagi kali ni.. 🙂 Tahniah untuk pasangan Hafiz & Su dari Bukit Antarabangsa.. Macam best je kan rumah dekat dgn rumah Dato K..hehe.. Boleh kot tengok Datuk Siti kot..hihi.. Anyway, you all memang best.. dengan family2 sume best jugak.. Setakat ni preview dulu ye.. Nanti tunggu yang lain-lain.. Majlis resepsi di Dewan Sejarah, Kuala Lumpur..

Sekian adanya.. TQ

FirdausMokhtar™ Photography

Advertisements

Preview – Abdullah & Norrina, Masjid Sultan Mizan Putrajaya, 190910

Salam.

Post kali ni hanya untuk sedikit preview perkahwinan pasangan Abdullah & Norrina yang berlangsung pada 19 September 2010 di Masjid Sultan Mizan atau lebih popular dengan nama Masjid Besi.. Musim raya tu.. biasalah kan..? hihi.. Majlis yang menarik sebab dihadiri oleh ramai tetamu-tetamu yang jaaaauuhhh… hihi.. tak lah jauh sangat, dari Mekah jer.. 😀 Pengantin lelaki ni keluarganya asal Indonesia tapi dah lama menetap di Mekah. Adik-beradik lahir di sana agaknya.. jadi, keluarga dia semua cakap arab daa.. part tu yang paling aku suke.. tak faham pun, suke jer… 🙂

Majlis nikah dan sanding berlangsung pada hari yang sama.. Juga di tempat yang sama.. Untuk preview ni kita upload 3keping dulu ye.. 😀

 

Sekian adanya..

 

FirdausMokhtar™ Photography


Syed Nizar & Syarifah Raudhah – Majlis Resepsi

Sedikit sahaja kot..sekadar mengambil langkah meng’update’ blog ni.. 😀 terasa teragak sedikit kesibukkan minggu ni. banyak jugak gambar yang menanti masa untuk di edit..maklumlah musim ‘menembak’ dah bermula.. banyak jugak yang dah masuk queue balik ni.. moga semuanya siap segera..! 😀

Sekian adanya…

firdaus mokhtar

Wedding Photographer


Norsazlan & Asmida, Banting

Salam..

Lama rasanya tak update blog ni..sedar2 dah lebih sebulan blog ni tak di update..WOW.. 😀 lama btul aku tinggalkan ‘rumah’ aku ni..takpe, kali ni blog ni akan terupdate dgn koleksi gambar-gambar di majlis yang berlangsung di Banting, Selangor. Bulan Jun dulu aku ada update blog ni dengan post ‘coming soon..’ dan letak hanya 2keping gambar je..kali ni kite tengok lain2 gambar sepanjang 3hari majlis berlangsung.. haha..

Set yang pertama ialah hari pernikahan..

hihi..lepas nikah siap kuar gi outdoor ngan baju lain..:D best! ok, utk set kedua ni majlis resepsi di rumah Asmida..

Set last utk post kali ni majlis resepsi 6 Jun plak di rumah saudara Norsazlan yang juga di Banting..:D

Ok..abes dah kot utk post kali ni..hihi..time kasih sudi tengok sampai abes..:D dtg lagi..

Firdaus Mokhtar

Wedding Photographer


Halim & Sheila Reception at Langkawi

Salam.

Mungkin ni ‘new post’ yang ketiga untuk hari ini.. hehe.. balas dendam pun ada jugak ni sebab lama sangat tak update.. just untuk isi masa lapang petang-petang ni. 😀

Gambar-gambar kali ni rentetan majlis Halim & Sheila yang berlangsung di Kampung Ulu Melaka, Langkawi.. Outdoor kat pantai mana, saya pun dah tak ingat.. 😛

thanks..

firdaus mokhtar . wedding Photographer


Adzmi & Izzah Post-Wed, Pantai Tok Bali, Kelantan

Salam.

Kali ni share gambar outdoor atau post-wed pasangan Adzmi & Izzah di Pantai Tok Bali, Kelantan. Ada 1post sebelum ni aku preview gambar dieorg ni sikit..hihi.. ni lah gambar-gamabr lainnya.. Best kat sini sebab tempat cantik. Kena pulak dengan baju biru pengantin ni, mmg best..hihi..gambar yang ada org tengah memancing tu memang purposely ek..sebab kiteorg gi situ geng2 tu tengah memancing..so takpe lah..aku try lain ckit, kirenye ala2 pengantin yg tibe2 muncul tengah-tengah orang yang memancing tu lah..hahaha..=D

To Adzmi & Izzah, sorry bcoz lewat sikit upload ni..hihi..korg memang best and kelakar..

Wedding Photographer : firdausmokhtar . thePhotoshooterz @ Kelantan


Nikah Adzmi & Izzah, Pasir Mas, Kelantan

Salam.. Macam biasa, kite preview dulu sikit-sikit gambar pengantin ni. Wedding ni kat Kelantan. So, lebih kurang seminggu jugak aku kat kelantan. hihi..sambil menyambil tu aku gi jugak round kelantan..Dua-dua ni sama mcm aku jugak, student UIA..hihi..aik, aku student UIA ke?! uiks..haha.. anyway, dieorg memang best sebab dua-dua cool jer..then, asyik nak gelak. termasuklah ayah pengantin laki. ada je lawak dia nak buat.. =D

haha..ini lah ayah pengantin lelaki.. serban putih, jubah putih..tapi otai wey..hihi..

Tahniah utk korg berdua ek.. keje-keje jugak, aku tunggu berita dapat kawan anak aku ni..hihi.. thanks jugak jemput kami ke kelantan. Best woo..=D

firdausmokhtar . wedding photographer