Fabulous Moments Studio

Portraits

Shafiqah & Fazeerul

Salam. Post kali ni hanya utk sedikit tatapan buat pengantin baru kita Shafiqah dan Fazeerul. 😀 Gambar outdoor di Perpustaan lama Negeri Sembilan. Tempat ni sekarang memang jadi tempat rasmi plak org shoot wedding.. adoyai.. sekali pergi mesti ada lebih daripada 5 pasang pengantin kat situ.. lepas ni kena cari tempat lain lah kalau area seremban ni.. 😀

Pasangan pengantin ni dua-dua pendidik.. Ust Fazeerul dgn Puan Shafiqah.. 😀 tunjuk gambar kat anak murid ek.. haha.. selamat pengantin baru ustad.. 😛

Sekian.

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

 

Advertisements

Ummi & Isymah v2

Salam. Moga hari ini lebih baik dari hari-hari yang telah lepas.. 😀 post kali ni sekadar utk penambahan gambar Ummi & Isymah.. hihi..

Ini jer.. Sekian. Tolong doakan kami lagi.. 😀 hihi..

Firdaus Mokhtar from Fabulous Moments™ Studio

Family Portraiture


Ummi & Isymah Irdina

Salam. Sepetang bersama dgn family di City Park, Seremban 2 sekadar utk berjumpa dgn kawan2.. 😀 sambil2 tu shoot gambar isteri dan anak tersayang.. hihi.. Isymah Irdina ni dah ready nak tunggu ‘adik’ die keluar.. moga2 segalanya selamat. Doa-doakan kami sekeluarga agar kami semua sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Tuhan..

Ampunmaaf zahir dan batin.. 😀


Single Frame – Faizah

Another single frame from Faizah & Sallehuddin solemnization at Kuala Selangor.. 😀 TONE testing..!

😀


Izwan & Syuhada, Taman Tasik Ampang

Sekali lagi set preview utk pasangan Izwan & Syuhada.. 🙂 hihi.. Berapa kali preview daa..adoyai.. layan je beb.. 😛

Shoot kat taman tasik ampang (kalau tak silap lah).. ikut je masa ni..tak tau pe nama.. tapi yang penting kat ampang. tu confirm! hihi..

 

Sekian.

FirdausMokhtar™


Preview Izwan & Syuhada, Ampang

Malam Berinai 🙂

FirdausMokhtar™


Family Photo Shoot – Edy, Wanie & Litel Iman

Preview ONLY ek..? hihi.. to kak wanie, abg Edy & adik Iman.. Best sesi pagi tu. =D sekadar 10 gambar dulu yang boleh dipertontonkan. Utk makluman shoot ni kat Taman Metropolitan Kepong seawal jam8pagi. Ngam-ngam sampai jer hujan berhenti.. terbaaaeeekkkk…=D

Enjoy ya..thanks again..

firdausmokhtar . Family Outdoor Portraiture