Fabulous Moments Studio

Others

3 Days Promotion – Year End Sale..!

Advertisements

Special Post – KCB

This slideshow requires JavaScript.

Lirik Ketika Cinta Bertasbih – Melly Goeslow Feat Amee

Bertuturlah cinta
Mengucap satu nama
Seindah goresan sabdamu dalam kitabku
Cinta yang bertasbih
Mengutus Hati ini
Ku sandarkan hidup dan matiku padamu

Bisikkan doaku
Dalam butiran tasbih
Kupanjatkan pintaku padamu Maha Cinta
Sudah di ubun-ubun cinta mengusik resah
Tak bisa kupaksa walau hatiku menjerit

Ketika cinta bertasbih nadiku berdenyut merdu
Kembang kempis dadaku merangkai butir cinta
Garis tangan tergambar tak bisa aku menentang
Sujud syukur padamu atas segala cinta

Apa2lah..yang penting ni post special.. tu jer..


Photography + Design = Flyers

Post kali ini hanya untk memberitahu kami juga ada menyediakan perkhidmatan photography dan design utk cetakan promosi seperti flyers, poster dan brochure.. sample yang ada ni ialah photo utk flyers yang di tempah oleh sebuah kedai menjual pakaian Muslimah di Gombak.

This slideshow requires JavaScript.

OK.. bye.. =)


Orang Belanja Sate Kajang…hihi..

Ahad mlm Isnin baru ni ade org belanja sate kajang..hihi..macam biase lah, yg popular dan terkenal sate kajang Haji Samuri lah..=) Sempat jugak ambik gambar ckit tempat dieorg bakar sate ni..erm, tukang bakar ni kata biasa 1hari boleh cecah 20ribu cucuk sate utk dibakar!!!! sehari tu..! tu satu tempat, campur tempat-tempat lain…? giler byk kan? hihi..

time kasih jugak kat sedara ku Lukman Hakim yang belanje ek..=)


Simfoni Kasih

Kebetulan ada di Perlis, kena plak hari keputeraan Raja Perlis.. Jadi macam2 event ada kat perlis sekarang ni. Antaranya program malam semalam ni, Simfoni Kasih bersama Jamal Abdillah.. haha.. Favorite singer aku ni..hihi..=) gi ngan anak aku yg 2thn tu..tak blh duk diam..haha..

Jamal nyanyi selang seli dgn show daripada artis2 UniMap dan lain2..hihi..tak kenal wey..=) tapi takpe, tetap OK yang lain tu.. Satu yang bestnye aku pakai selipar, so syarat die tak boleh pergi depan sangat..skali pergi kena peluk dengan mamat pakai baju batik siap bisik,” kalau pakai selipar jangan pergi depan OK..pakai kasut jer boleh pergi…”. ngeh3x…=P

Layan wey..gambar biase2 jer..tak pandai aku..! =)


Ke Perlis & Langkawi..

Salam,

hari ni aku ke perlis..gi rumah tokwan kat sana.. lama wey tak balik sana.. kebetulan de client hujung minggu ni kat langkawi..=)
so, mungkin beberapa hari ini tak dapat nak online..so, anything call je terus tau..=)

0123770412

firdausmokhtar

Principal Shooterz – thePhotoshooterz


Highlight..!

haha..second post for today..=) just wanna highlight one of my favorite photographer sifu – LOUIS PANG..wanna share his blog.fall in love with all of his images since my first visit to his blog and that was 2+ years ago..=)

also from day 1 i created this blog, i’ve link my blog to his blog..and today i should recommend you to click on his link to view his great images!

thanks!