Fabulous Moments Studio

Archive for September, 2010

Norsazlan & Asmida, Banting

Salam..

Lama rasanya tak update blog ni..sedar2 dah lebih sebulan blog ni tak di update..WOW.. 😀 lama btul aku tinggalkan ‘rumah’ aku ni..takpe, kali ni blog ni akan terupdate dgn koleksi gambar-gambar di majlis yang berlangsung di Banting, Selangor. Bulan Jun dulu aku ada update blog ni dengan post ‘coming soon..’ dan letak hanya 2keping gambar je..kali ni kite tengok lain2 gambar sepanjang 3hari majlis berlangsung.. haha..

Set yang pertama ialah hari pernikahan..

hihi..lepas nikah siap kuar gi outdoor ngan baju lain..:D best! ok, utk set kedua ni majlis resepsi di rumah Asmida..

Set last utk post kali ni majlis resepsi 6 Jun plak di rumah saudara Norsazlan yang juga di Banting..:D

Ok..abes dah kot utk post kali ni..hihi..time kasih sudi tengok sampai abes..:D dtg lagi..

Firdaus Mokhtar

Wedding Photographer

Advertisements