Fabulous Moments Studio

Mission Accomplished – SIFE National Exposition 2010

Salam.

Lama rasanya tak update blog ni..hihi..lama jugak rasanya tak log in ke blog sebab ‘agak’ penat bertugas di PWTC untuk SIFE National Exposition 2010 bersama dengan kawan-kawan team thePhotoshooterz; Azmir Khalid, Faiz Arman dan Farhan Jamil. 3 hari yang menarik, penuh dengan pelbagai emosi..😀 antara gambar2 team thePhoshooter:

Azmir Khalid

Faiz Arman

Me & Azmir Khalid

Me, Farhan Jamil & Azmir Khalid

hehe..anyway, utk semalam 13 Julai peristiwa menarik untuk diriku..hihi.. takde apa pun, tapi tetap menarik secara peribadi..😀

Frame tersebut adalah sebagai hadiah penghargaan daripada SIFE Malaysia Berhad untuk Dato’ Seri Mustafa Mohamed (Tok Pa) sebagai tanda terima kasih atas sokongan Tok Pa terhadap Sife Malaysia. Gambar Tok Pa yang di’frame’kan itu adalah salah satu gambar yang saya shoot..!!😀😀😀

sekian!

firdausmokhtar . event Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s