Fabulous Moments Studio

Haziq & Nur Aida – Kangar, Perlis

Salam.

Kali ni sekali lagi perjalanan kita ke utara tanah air.🙂 Sebelum ni tengah tahun hari tu kita round2 di pulau Langkawi untuk wedding photo shoot di Ulu Melaka, tapi kali ni kita ke area Kangar plak.. Seawal 8pagi (taklah awal sangat..cadang nak gerak lps subuh..huhu) bergerak ke Perlis.. Tiba dengan selamat jam2 petang.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar sekalipun musim hujan sekarang ni.. Cuaca amat menyebelahi mempelai kita..🙂 haha..

Untuk post kali ni macam biase kita bagi preview je..

Pengantin lelaki kita kali ni dari Sarawak.. huh..jauh kan..?🙂

Petangnya kami ke Bintung.. 15minit je dari Kangar..Perlis tak lah besar mana walau pun de je org Perlis tak tau menahu akan seluruh pelusuk negeri Perlis tu.. hihi..😛

 

Tahniah ye buat pasangan Haziq & Nur Aida.. Cepat2 dpt anak buah wey.. hihi..🙂

Firdaus Mokhtar™

Wedding Photography

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s