Fabulous Moments Studio

Posts tagged “seremban photographer

Shafiqah & Fazeerul

Salam. Post kali ni hanya utk sedikit tatapan buat pengantin baru kita Shafiqah dan Fazeerul. 😀 Gambar outdoor di Perpustaan lama Negeri Sembilan. Tempat ni sekarang memang jadi tempat rasmi plak org shoot wedding.. adoyai.. sekali pergi mesti ada lebih daripada 5 pasang pengantin kat situ.. lepas ni kena cari tempat lain lah kalau area seremban ni.. 😀

Pasangan pengantin ni dua-dua pendidik.. Ust Fazeerul dgn Puan Shafiqah.. 😀 tunjuk gambar kat anak murid ek.. haha.. selamat pengantin baru ustad.. 😛

Sekian.

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

 

Advertisements

Single Frame: Shafiqah & Fazeerul

Recent work! Selamat pengantin baru Fazeerul & Shafiqah.. 😀 Majlis di Seremban 2, Negeri Sembilan. Satu frame dlu.. agak sibuk sikit, isteri tunggu hari nak bersalin ni..haha. moga2 selamat semuanya.

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

 


Nikah Syed Nizar & Sharifah Raudhah

hihi..ni wedding hari jumaat mlm yang lepas..erm, 25hb Jun 2010 di Taman Seri Penaga 2, Seremban. Pertemuan keluarga ‘Syed’ dan ‘Sharifah’..=D meriah dengan kehadiran ramai keluarga terdekat daripada yang berumur sampai yang kecik-kecik.. Tok Imam a.k.a jurunikah pun cantek punya tanya macam-macam sampai bawa soalan cepumas lagi..siap sound tu,” ada dua soalan ni, kalau tak dapat jawab, satu soalan RM50 bayar kat saya…” hihi..sempoi ar imam tu..=P nasib pengantin terror, tapi tu pun dah amik masa..adoy..takpe, layan dulu preview ni..gambar-gambar lain menyusul nanti..!

Tahniah untuk Syed Nizar dan Sharifah Raudhah.. abg Niazar kena suruh abg Man cepat-cepat cari pasangan.. nanti dia sorang-sorang plak lepas ni..

firdausmokhtar . wedding photographer