Fabulous Moments Studio

Posts tagged “wedding photography

2013 Wedding Photography PROMOTION!

2013 PROMO!

RM2013 for 3 events (Nikah, Sanding & Bertandang). ONLY for 13 couples! 🙂

Book from 1 – 13 Jan 2013. (Price will be back to normal rate RM1299/event after 13th Jan 2013)
Event from 1 Feb – 31 Dec 2013

– single photographer (Principal Firdaus Mokhtar)
– up to 5 hours of time on location*
– 2 unit 10″x12″ Fotobook Hardcover 20 pages
– ALL (edited & unedited) images returned in a DVD slideshow 
– FREE 1 unit 11R enlargement with frame + FREE mini Outdoor

Ask me now!

Image

 

Firdaus Mokhtar™

012-3770412

Advertisements

Muaalim & Aleen Reception @ Senawang, N9

Salam.

Firstly, terima kasih banyak2 buat En. Suffian Esa yang telah meng’tag’ saya utk sama2 shoot majlis resepsi Muaalim & Aleen di Lavender Height, Senawang. Pasangan Negeri Sembilan & Melaka ini telah bernikah seminggu yang lalu, dan semalam 7 May 2011 merupakan hari menyambut menantu di Senawang. Memang meriah sebab ada 2psg pengantin. Akak Muaalim pun bersanding semalam.. Jadi, ramailah sedara2 dekat+jauh semua ada.. 🙂 Anyway, Alim & Aleen ni dua2 happy.. best ar korang! lol

Sekian dulu.. 😀

Firdaus Mokhtar . Wedding Photography


Preview – Hafiz & Su, Wisma Sejarah

Salam..

Preview lagi kali ni.. 🙂 Tahniah untuk pasangan Hafiz & Su dari Bukit Antarabangsa.. Macam best je kan rumah dekat dgn rumah Dato K..hehe.. Boleh kot tengok Datuk Siti kot..hihi.. Anyway, you all memang best.. dengan family2 sume best jugak.. Setakat ni preview dulu ye.. Nanti tunggu yang lain-lain.. Majlis resepsi di Dewan Sejarah, Kuala Lumpur..

Sekian adanya.. TQ

FirdausMokhtar™ Photography


Hakim & Anida – Nikah @ Kota Tinggi, Johor

Salam. Untuk kesekian kalinya post kali ni menceritakan tentang fotografi perkahwinan.. 😀 tapi kali ni kita ke sebelah selatan tanah air.. tak jauh mana pun, Kota Tinggi je..belum sampai JB lagi.. Pengantin lelaki, Hakim, asal dari Seremban. Jadi ber’homestay’ lah si pengantin lelaki dengan keluarganya di sana.. Majlis pernikahan berlangsung sebelah malam dan Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.. Kalau tak silap hari tu, area dekat-dekat dengan masjid Kota Tinggi tu je.. alah, kalau yang biasa area situ tau lah jalan nak ke air terjun Kota Tinggi yang best tu.. hihihi.. apa-apa pun, layan dulu..sikit jugak je yang nak ditayangkan.. 😛

Hihi..sekian adanya.. 😀

firdaus Mokhtar . Wedding Photographer


Halim & Sheila Reception at Langkawi

Salam.

Mungkin ni ‘new post’ yang ketiga untuk hari ini.. hehe.. balas dendam pun ada jugak ni sebab lama sangat tak update.. just untuk isi masa lapang petang-petang ni. 😀

Gambar-gambar kali ni rentetan majlis Halim & Sheila yang berlangsung di Kampung Ulu Melaka, Langkawi.. Outdoor kat pantai mana, saya pun dah tak ingat.. 😛

thanks..

firdaus mokhtar . wedding Photographer


Syed Nizar & Sharifah Raudhah

Salam.

Lama rasanya tak meng’update’ blog ni.. mcm2 jadi..tau-tau dah masuk bulan Ramadhan pun. Dah 2hari pun kita berpuasa.. So, bagi semua kenalan yang beragama Islam, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan Kareem! Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari Ramadhan yang lepas.. Dan semoga Ramadhan ini benar-benar membawa kita kepada Allah dan Rasul. 😀

Untuk kali ni, hanya nak preview 3keping je gambar pengantin kita Syed Nizar & Syed Sharifah. Preview nikah dia dah settle hari tu..haha.. Gambar-gambar ni masa majlis resepsi di Cheras. Gambar lain akan menyusul ye..

firdausmokhtar . Wedding Photographer


Nikah Adzmi & Izzah, Pasir Mas, Kelantan

Salam.. Macam biasa, kite preview dulu sikit-sikit gambar pengantin ni. Wedding ni kat Kelantan. So, lebih kurang seminggu jugak aku kat kelantan. hihi..sambil menyambil tu aku gi jugak round kelantan..Dua-dua ni sama mcm aku jugak, student UIA..hihi..aik, aku student UIA ke?! uiks..haha.. anyway, dieorg memang best sebab dua-dua cool jer..then, asyik nak gelak. termasuklah ayah pengantin laki. ada je lawak dia nak buat.. =D

haha..ini lah ayah pengantin lelaki.. serban putih, jubah putih..tapi otai wey..hihi..

Tahniah utk korg berdua ek.. keje-keje jugak, aku tunggu berita dapat kawan anak aku ni..hihi.. thanks jugak jemput kami ke kelantan. Best woo..=D

firdausmokhtar . wedding photographer