Fabulous Moments Studio

Posts tagged “cheras

Syed Nizar & Sharifah Raudhah

Salam.

Lama rasanya tak meng’update’ blog ni.. mcm2 jadi..tau-tau dah masuk bulan Ramadhan pun. Dah 2hari pun kita berpuasa.. So, bagi semua kenalan yang beragama Islam, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan Kareem! Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari Ramadhan yang lepas.. Dan semoga Ramadhan ini benar-benar membawa kita kepada Allah dan Rasul. 😀

Untuk kali ni, hanya nak preview 3keping je gambar pengantin kita Syed Nizar & Syed Sharifah. Preview nikah dia dah settle hari tu..haha.. Gambar-gambar ni masa majlis resepsi di Cheras. Gambar lain akan menyusul ye..

firdausmokhtar . Wedding Photographer

Advertisements