Fabulous Moments Studio

Posts tagged “photography

Syed Nizar & Sharifah Raudhah

Salam.

Lama rasanya tak meng’update’ blog ni.. mcm2 jadi..tau-tau dah masuk bulan Ramadhan pun. Dah 2hari pun kita berpuasa.. So, bagi semua kenalan yang beragama Islam, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan Kareem! Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari Ramadhan yang lepas.. Dan semoga Ramadhan ini benar-benar membawa kita kepada Allah dan Rasul. 😀

Untuk kali ni, hanya nak preview 3keping je gambar pengantin kita Syed Nizar & Syed Sharifah. Preview nikah dia dah settle hari tu..haha.. Gambar-gambar ni masa majlis resepsi di Cheras. Gambar lain akan menyusul ye..

firdausmokhtar . Wedding Photographer

Advertisements

Lukman & Munira – Nikah, Melaka

huhu…tahniah to Lukman & Munira..

Walau pun aku bukan korg punye OP, tp aku shoot jgk.. hehe.. adik aku pe? hihi.. anyway, semoga jodoh berkekalan. Bukan sekadar ke anak cucu, tp hingga ke syurga nanti, insyaAllah..=)

Wedding Photographer

firdausmokhtar

the.Photoshooterz


Alfarabi Band Fans Gathering @ Kota Kemuning

Alfarabi Band – sebuah rock band Islam yg memperjuangkan lagu2 berbentuk ketuhanan dan nasihat.

Mengadakan majlis bersama peminat2 Facebook mereka di restoran Steamboat di Kota Kemuning sekaligus menjadi masjlis soft launch rock bank ini. =) Ramai jgk lah peminat rock band ni yang datang termasuklah seorang peminat setia alfarabi band ni yang datangnya jauh dari Jerman..haha.. Kak Amy! Boleh berbahasa melayu indonesia, jadi tak susahlah nak komunikasi dengan dia. Semua lagu-lagu rock band ini dah dihafalnya..! Memang datang semata-mata utk berjumpa dengan anggota rock band alfarabi ni.

Dieorg punya show best..!  Live lah katakan.. memang bergegar-gegar lah restoran yang baru jer rasmi 2hari..haha..

Lagi-lagi gambar boleh layan kat facebook. Part 1 and Part 2..

firdausmokhtar

thePhotoshooterz

Nota Kaki Kanan: Mana-mana group atau band yang mungkin nak buat photo shoot blh directly call saya untuk rundingan..=) Tak kesahlah you all rock band ker, nasyid ker, solo ker.. kita layan jer sume..=)


Adam Hamdi – Baby Portraiture by PS

haha..Adam Hamdi is a good boy..=)

Special thanks to Faisal Hamdi and Liya. Korg mmg best.. nnti behind the scene yg ko shoot tu bagi kat kiteorg ek..! haha..

More pictures of Adam Hamdi at my facebook! or you may look at the ‘color version’ from azmirkhalid.

Baby Portraiture by thePhotoshooterz

Call us now for your baby portraiture!

Enjoy!


Putrajaya 2010

haha.. Sajer amik gambar putrajaya.. =)


Majlis Resepsi Shafie & Rozie – Taman Melati, KL.

Wedding Photographer firdausmokhtar.thePhotoshooterz


Iwan & Nurul Engagement

lagi2 dan lagi boleh tgk kat sini! =)

Selamat melihat ya..hahaha..=P

firdausmokhtar.thePhotoshooterz

– Wedding . Event . Portraiture Photographer –