Fabulous Moments Studio

Posts tagged “putrajaya photographer

Majlis Pernikahan Azahari & Maryam, Masjid Sultan Mizan (Masjid Besi), Putrajaya

Salam.

Lama juga tak update blog ni. Hari ni 2May, cuti ganti hari buruh jadi kita ambil peluang untuk update sikit-sikit jer.. 🙂

Sikit teaser unutk majlis pernikahan pasangan Azahari & Maryam yang berlangsung di Masjid Sultan Mizan, Putrajaya. Majlis jam10 pagi. Ada info menarik masa shoot hari tu.. hihi.. Untuk 30 April 2011 sahaja, ada 11pasangan yang bernikah di masjid yang sama..!! 11pasangan tu.. gilir2 ar..belum habis satu rombongan, dah ready dah rombongan yang lain.. Memang ramai..hihi.. 🙂 Alhamdulillah, pasangan Azahari & Maryam dapat nombor 4.. awal lah jugak.. 😛

Selamat pengantin baru..!! hari ni pasangan ni terbang ke Sabah utk honeymoon.. baik2 ya.. Jaga diri, jaga keluarga.. kerana semuanya milik Allah..

 

Sekian.

 

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

Advertisements

Resepsi Nordiana & Saadan – Putrajaya

Lagi skali preview pengantin ni.. – Saadan & Nordiana

hihi..nikah dah upload..malam berinai pun dah upload..skng ni tinggal resepsi jer belum upload! so, hari ni ar..=)

Eh, tiba-tiba plak ada rabbit..hihi..besar jugak..aku terperanjat, pengantin pun terperanjat..ntah dari mana datang, tiba-tiba jer muncul..rupanya tuan dia ade kat tepi tu..tengah main dengan rabbit ni. tengah-tengah shot, rabbit ni nak tengok pengantin kot..terus jer melompat-lompat datang..=)

Anyway, tahniah kepada saadan & nordiana. dengar2 dah berbadan dua dah pengantin ni.. =P

wedding photographer a.k.a fotografer perkahwinan

firdausmokhtar . thePhotoshooterz


Saadan & Nordiana – Malam Berinai

haha..ni kire baru selesai 1baju..biase lah..baju byk, so malam berinai part tukar2 baju start petang..hihi.. jom sambung baju2 lain plak..=)

cukup dulu..hihi..banyak lagi post2 lain, tapi yang ni jelah ye..=) wedding ni lebih kurang 2bln sudah. Nikah di Masjid Putrajaya, malam berinai di Kajang. Receptionnya plak di Putrajaya Presint 16.. OK, enjoy!

firdausmokhtar . wedding Photographer