Fabulous Moments Studio

Posts tagged “masjid besi

Majlis Pernikahan Azahari & Maryam, Masjid Sultan Mizan (Masjid Besi), Putrajaya

Salam.

Lama juga tak update blog ni. Hari ni 2May, cuti ganti hari buruh jadi kita ambil peluang untuk update sikit-sikit jer.. 🙂

Sikit teaser unutk majlis pernikahan pasangan Azahari & Maryam yang berlangsung di Masjid Sultan Mizan, Putrajaya. Majlis jam10 pagi. Ada info menarik masa shoot hari tu.. hihi.. Untuk 30 April 2011 sahaja, ada 11pasangan yang bernikah di masjid yang sama..!! 11pasangan tu.. gilir2 ar..belum habis satu rombongan, dah ready dah rombongan yang lain.. Memang ramai..hihi.. 🙂 Alhamdulillah, pasangan Azahari & Maryam dapat nombor 4.. awal lah jugak.. 😛

Selamat pengantin baru..!! hari ni pasangan ni terbang ke Sabah utk honeymoon.. baik2 ya.. Jaga diri, jaga keluarga.. kerana semuanya milik Allah..

 

Sekian.

 

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

Advertisements

Preview – Abdullah & Norrina, Masjid Sultan Mizan Putrajaya, 190910

Salam.

Post kali ni hanya untuk sedikit preview perkahwinan pasangan Abdullah & Norrina yang berlangsung pada 19 September 2010 di Masjid Sultan Mizan atau lebih popular dengan nama Masjid Besi.. Musim raya tu.. biasalah kan..? hihi.. Majlis yang menarik sebab dihadiri oleh ramai tetamu-tetamu yang jaaaauuhhh… hihi.. tak lah jauh sangat, dari Mekah jer.. 😀 Pengantin lelaki ni keluarganya asal Indonesia tapi dah lama menetap di Mekah. Adik-beradik lahir di sana agaknya.. jadi, keluarga dia semua cakap arab daa.. part tu yang paling aku suke.. tak faham pun, suke jer… 🙂

Majlis nikah dan sanding berlangsung pada hari yang sama.. Juga di tempat yang sama.. Untuk preview ni kita upload 3keping dulu ye.. 😀

 

Sekian adanya..

 

FirdausMokhtar™ Photography