Fabulous Moments Studio

Lanscapes

Pasir Panjang, Port Dickson

Hari ni jalan2 dgn isteri tersayang ke Pasir Panjang.. 😀 jalan2 borak dalam kereta jerr.. pegi shoot lanscape ckit.. jap je sbb kena serang dengan nyamuk banyak lah sangat2.. 😛

😀

Advertisements

Pantai Kemasik, Terengganu

Kali ni ke pantai Kemasik, Terengganu.. ni pun kire lepas balik dari Kelantan utk shoot wedding Adzmi & Izzah. Kat kemasik ni singgah rumah pakcik org rumah. Tidur 1malam kat situ, esok tu baru balik. Pergi pantai ni sebab nak bawa anak mandi laut..huhu..tapi pergi tu pukul10-11pagi..haha..matahari dah panas dah masa tu. so, tak sampai 30minit pun kat pantai. panas woo..=P

Anyway, pantai Kemasik memang cantik! Ramai jugak kot photographer datang sini untuk shoot wedding kalau kat area-area dekat sini.. aku? hehe..takdok lagi wedding kat ganu ar..haha..=)


Putrajaya 2010

haha.. Sajer amik gambar putrajaya.. =)


Moderate HDR..

One friend of mine told me that my trial on the HDR photos are to heavy.. coz of that i’m come out with the moderate and little nature on the HDR..=)


High Dynamic Range – Testing

Salam..

First time on HDR testing..

Location Kampung Stesen, Kuala Sawah, Rantau, Negeri Sembilan. =)

Using 8 photos with different exposures, combined and adjuted using Photomatix Pro!

This is one of the photo before edited.