Fabulous Moments Studio

Posts tagged “wedding kota tinggi

Hakim & Anida – Nikah @ Kota Tinggi, Johor

Salam. Untuk kesekian kalinya post kali ni menceritakan tentang fotografi perkahwinan.. 😀 tapi kali ni kita ke sebelah selatan tanah air.. tak jauh mana pun, Kota Tinggi je..belum sampai JB lagi.. Pengantin lelaki, Hakim, asal dari Seremban. Jadi ber’homestay’ lah si pengantin lelaki dengan keluarganya di sana.. Majlis pernikahan berlangsung sebelah malam dan Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.. Kalau tak silap hari tu, area dekat-dekat dengan masjid Kota Tinggi tu je.. alah, kalau yang biasa area situ tau lah jalan nak ke air terjun Kota Tinggi yang best tu.. hihihi.. apa-apa pun, layan dulu..sikit jugak je yang nak ditayangkan.. 😛

Hihi..sekian adanya.. 😀

firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

Advertisements