Fabulous Moments Studio

Posts tagged “theme photography

Hakim & Anida – Nikah @ Kota Tinggi, Johor

Salam. Untuk kesekian kalinya post kali ni menceritakan tentang fotografi perkahwinan.. 😀 tapi kali ni kita ke sebelah selatan tanah air.. tak jauh mana pun, Kota Tinggi je..belum sampai JB lagi.. Pengantin lelaki, Hakim, asal dari Seremban. Jadi ber’homestay’ lah si pengantin lelaki dengan keluarganya di sana.. Majlis pernikahan berlangsung sebelah malam dan Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.. Kalau tak silap hari tu, area dekat-dekat dengan masjid Kota Tinggi tu je.. alah, kalau yang biasa area situ tau lah jalan nak ke air terjun Kota Tinggi yang best tu.. hihihi.. apa-apa pun, layan dulu..sikit jugak je yang nak ditayangkan.. 😛

Hihi..sekian adanya.. 😀

firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

Advertisements

Syed Nizar & Syarifah Raudhah – Majlis Resepsi

Sedikit sahaja kot..sekadar mengambil langkah meng’update’ blog ni.. 😀 terasa teragak sedikit kesibukkan minggu ni. banyak jugak gambar yang menanti masa untuk di edit..maklumlah musim ‘menembak’ dah bermula.. banyak jugak yang dah masuk queue balik ni.. moga semuanya siap segera..! 😀

Sekian adanya…

firdaus mokhtar

Wedding Photographer


Majlis Resepsi – Anas & Nina

More photos click here!


Majlis Resepsi Rasyid & Mas Idayu

Lain2 gambar de kat sini!

Photo Slideshow pun ada..!


Product Photography

Another product photography from me. But this isn’t actually an assignment for me, it is just a TRIAL..huhu.. Using 1 Speedlite SB800, 1 White A4 Paper as reflector, 1 Black Artboard and a black diary as it base..=P

Enjoy!


Hisham & Emy – Photography Slideshow

Wedding Photography

firdausmokhtar.thePhotoshooterz

Sebarang tempahan fotografi atau pertanyaan tentang pakej sila hubungi saya di talian 012-3770412 atau email ke firdaus@firdausmokhtar.com

Enjoy!


Drugs Kill Me – Photo Shoot @ Pekeliling

Sebenarnye bertujuan nak buat kelainan photo shoot.. tema ala2 ‘kill2 die2’..=P tp tema ttg dadah diselitkan sikit sebagai penyebab kepada kematian ni..hehe.. sedikit preview sebelum final touch atau final editing.. Bertempat di Pekeliling, KL. Enjoy..

Special thanks to all members.. especially Farhan Jamil..hehe..