Fabulous Moments Studio

Posts tagged “show jamal abdillah

Simfoni Kasih

Kebetulan ada di Perlis, kena plak hari keputeraan Raja Perlis.. Jadi macam2 event ada kat perlis sekarang ni. Antaranya program malam semalam ni, Simfoni Kasih bersama Jamal Abdillah.. haha.. Favorite singer aku ni..hihi..=) gi ngan anak aku yg 2thn tu..tak blh duk diam..haha..

Jamal nyanyi selang seli dgn show daripada artis2 UniMap dan lain2..hihi..tak kenal wey..=) tapi takpe, tetap OK yang lain tu.. Satu yang bestnye aku pakai selipar, so syarat die tak boleh pergi depan sangat..skali pergi kena peluk dengan mamat pakai baju batik siap bisik,” kalau pakai selipar jangan pergi depan OK..pakai kasut jer boleh pergi…”. ngeh3x…=P

Layan wey..gambar biase2 jer..tak pandai aku..! =)

Advertisements