Fabulous Moments Studio

Posts tagged “selangor photographer

Syed Nizar & Syarifah Raudhah – Majlis Resepsi

Sedikit sahaja kot..sekadar mengambil langkah meng’update’ blog ni.. 😀 terasa teragak sedikit kesibukkan minggu ni. banyak jugak gambar yang menanti masa untuk di edit..maklumlah musim ‘menembak’ dah bermula.. banyak jugak yang dah masuk queue balik ni.. moga semuanya siap segera..! 😀

Sekian adanya…

firdaus mokhtar

Wedding Photographer

Advertisements

Resepsi Nordiana & Saadan – Putrajaya

Lagi skali preview pengantin ni.. – Saadan & Nordiana

hihi..nikah dah upload..malam berinai pun dah upload..skng ni tinggal resepsi jer belum upload! so, hari ni ar..=)

Eh, tiba-tiba plak ada rabbit..hihi..besar jugak..aku terperanjat, pengantin pun terperanjat..ntah dari mana datang, tiba-tiba jer muncul..rupanya tuan dia ade kat tepi tu..tengah main dengan rabbit ni. tengah-tengah shot, rabbit ni nak tengok pengantin kot..terus jer melompat-lompat datang..=)

Anyway, tahniah kepada saadan & nordiana. dengar2 dah berbadan dua dah pengantin ni.. =P

wedding photographer a.k.a fotografer perkahwinan

firdausmokhtar . thePhotoshooterz


Saadan & Nordiana – Malam Berinai

haha..ni kire baru selesai 1baju..biase lah..baju byk, so malam berinai part tukar2 baju start petang..hihi.. jom sambung baju2 lain plak..=)

cukup dulu..hihi..banyak lagi post2 lain, tapi yang ni jelah ye..=) wedding ni lebih kurang 2bln sudah. Nikah di Masjid Putrajaya, malam berinai di Kajang. Receptionnya plak di Putrajaya Presint 16.. OK, enjoy!

firdausmokhtar . wedding Photographer


Saadan & Nordiana, Nikah, Masjid Putrajaya

Ni event bulan April yang lepas.  Macam-macam wey, letih jugak aku hari tu sebab dari tengahari sampai malam aku meng’shoot’..hihi..nikah lepas zuhur di Masjid Putrajaya, lepas tu terus ke rumah makcik pengantin di Kajang. Sambung terus shoot untuk majlis doa selamat dan majlis berinai malam tu..=) anyway, memang dah kerja aku, majlis pe pun tetap akan meriah dalam gambar…hihi..

Selamat pengantin baru buat nurse hospital serdang ni ek..hihi..=)


Alfarabi Band Fans Gathering @ Kota Kemuning

Alfarabi Band – sebuah rock band Islam yg memperjuangkan lagu2 berbentuk ketuhanan dan nasihat.

Mengadakan majlis bersama peminat2 Facebook mereka di restoran Steamboat di Kota Kemuning sekaligus menjadi masjlis soft launch rock bank ini. =) Ramai jgk lah peminat rock band ni yang datang termasuklah seorang peminat setia alfarabi band ni yang datangnya jauh dari Jerman..haha.. Kak Amy! Boleh berbahasa melayu indonesia, jadi tak susahlah nak komunikasi dengan dia. Semua lagu-lagu rock band ini dah dihafalnya..! Memang datang semata-mata utk berjumpa dengan anggota rock band alfarabi ni.

Dieorg punya show best..!  Live lah katakan.. memang bergegar-gegar lah restoran yang baru jer rasmi 2hari..haha..

Lagi-lagi gambar boleh layan kat facebook. Part 1 and Part 2..

firdausmokhtar

thePhotoshooterz

Nota Kaki Kanan: Mana-mana group atau band yang mungkin nak buat photo shoot blh directly call saya untuk rundingan..=) Tak kesahlah you all rock band ker, nasyid ker, solo ker.. kita layan jer sume..=)


Adam Hamdi – Baby Portraiture by PS

haha..Adam Hamdi is a good boy..=)

Special thanks to Faisal Hamdi and Liya. Korg mmg best.. nnti behind the scene yg ko shoot tu bagi kat kiteorg ek..! haha..

More pictures of Adam Hamdi at my facebook! or you may look at the ‘color version’ from azmirkhalid.

Baby Portraiture by thePhotoshooterz

Call us now for your baby portraiture!

Enjoy!


Putrajaya Hot Air Balloon