Fabulous Moments Studio

Posts tagged “putrajaya

Preview – Abdullah & Norrina, Masjid Sultan Mizan Putrajaya, 190910

Salam.

Post kali ni hanya untuk sedikit preview perkahwinan pasangan Abdullah & Norrina yang berlangsung pada 19 September 2010 di Masjid Sultan Mizan atau lebih popular dengan nama Masjid Besi.. Musim raya tu.. biasalah kan..? hihi.. Majlis yang menarik sebab dihadiri oleh ramai tetamu-tetamu yang jaaaauuhhh… hihi.. tak lah jauh sangat, dari Mekah jer.. 😀 Pengantin lelaki ni keluarganya asal Indonesia tapi dah lama menetap di Mekah. Adik-beradik lahir di sana agaknya.. jadi, keluarga dia semua cakap arab daa.. part tu yang paling aku suke.. tak faham pun, suke jer… 🙂

Majlis nikah dan sanding berlangsung pada hari yang sama.. Juga di tempat yang sama.. Untuk preview ni kita upload 3keping dulu ye.. 😀

 

Sekian adanya..

 

FirdausMokhtar™ Photography

Advertisements

Resepsi Nordiana & Saadan – Putrajaya

Lagi skali preview pengantin ni.. – Saadan & Nordiana

hihi..nikah dah upload..malam berinai pun dah upload..skng ni tinggal resepsi jer belum upload! so, hari ni ar..=)

Eh, tiba-tiba plak ada rabbit..hihi..besar jugak..aku terperanjat, pengantin pun terperanjat..ntah dari mana datang, tiba-tiba jer muncul..rupanya tuan dia ade kat tepi tu..tengah main dengan rabbit ni. tengah-tengah shot, rabbit ni nak tengok pengantin kot..terus jer melompat-lompat datang..=)

Anyway, tahniah kepada saadan & nordiana. dengar2 dah berbadan dua dah pengantin ni.. =P

wedding photographer a.k.a fotografer perkahwinan

firdausmokhtar . thePhotoshooterz


Saadan & Nordiana, Nikah, Masjid Putrajaya

Ni event bulan April yang lepas.  Macam-macam wey, letih jugak aku hari tu sebab dari tengahari sampai malam aku meng’shoot’..hihi..nikah lepas zuhur di Masjid Putrajaya, lepas tu terus ke rumah makcik pengantin di Kajang. Sambung terus shoot untuk majlis doa selamat dan majlis berinai malam tu..=) anyway, memang dah kerja aku, majlis pe pun tetap akan meriah dalam gambar…hihi..

Selamat pengantin baru buat nurse hospital serdang ni ek..hihi..=)


Putrajaya 2010

haha.. Sajer amik gambar putrajaya.. =)


Putrajaya Hot Air Balloon