Fabulous Moments Studio

Posts tagged “portraiture

Norsazlan & Asmida, Banting

Salam..

Lama rasanya tak update blog ni..sedar2 dah lebih sebulan blog ni tak di update..WOW.. 😀 lama btul aku tinggalkan ‘rumah’ aku ni..takpe, kali ni blog ni akan terupdate dgn koleksi gambar-gambar di majlis yang berlangsung di Banting, Selangor. Bulan Jun dulu aku ada update blog ni dengan post ‘coming soon..’ dan letak hanya 2keping gambar je..kali ni kite tengok lain2 gambar sepanjang 3hari majlis berlangsung.. haha..

Set yang pertama ialah hari pernikahan..

hihi..lepas nikah siap kuar gi outdoor ngan baju lain..:D best! ok, utk set kedua ni majlis resepsi di rumah Asmida..

Set last utk post kali ni majlis resepsi 6 Jun plak di rumah saudara Norsazlan yang juga di Banting..:D

Ok..abes dah kot utk post kali ni..hihi..time kasih sudi tengok sampai abes..:D dtg lagi..

Firdaus Mokhtar

Wedding Photographer

Advertisements

Pregnancy Portraiture

Haha..lama jgk tak update blog ni..sejak balik dari langkawi hari tu, agak jarang jugak online ni..tak mood plak..hihi..Kali ni de shoot pregnancy ckit. tp indoor jer..dah plan lama, tapi tak kena time.so si ibu dah masuk 9bln.. tggu hari lor..haha..so nak kuar dah penat. kang tak pasal2 plak bersalin masa outdoor. so decide utk shoot dlm rumah jer.. anyway, ni beberapa shots utk dikongsi..=)

Enjoy dulu..

Thanks to Kak Kutik, Abg Long and Ariej..hihi.. erm, si ibu ni mengandungkan anak kedua. Yang pertama Ariej Najahah, de gambar die budak kecik yang comel2 tu..Bape hari je lepas shot pregnancy tu bersalin lah si ibu ni..hihi..anak lelaki dengan nama Arif Nuqman. =) dah ade sepasang..best sgt! Tahniah…=)

firdausmokhtar.thePhotoshooterz

Principal Shooterz