Fabulous Moments Studio

Posts tagged “photography

CLS Testing

hahaha..skali lagi anakku yg ‘photogedik’ ni menjadi mangsa utk aku test CLS kali ni..huhu..

dah bape sesi testing diadakan, kini dia semakin berani dihadapan camera dgn pelbagai aksi2 tersendiri..=P

Setting: D80, 17-50 f2.8, SB800 x 3

Advertisements

Birthday Party – Maisarah Azmir

yeah..selamat hari lahir Maisarah Azmir..

Banyak lagi gambar blh tgk kat sini!


Majlis Resepsi Rasyid & Mas Idayu

Lain2 gambar de kat sini!

Photo Slideshow pun ada..!


Akan Datang: Majlis resepsi Zaki & Shafina

OK..ni slot pengumuman jer..hehe..blm full version. =)

Kejadian berlaku di Rantau, Negeri Sembilan atau lebih tepat di Kampung Stesen, Kuala Sawah..huhu.. Pasangan Kelantan dan Negeri Sembilan ni mmg best.. Walau mula2 agak segan2 tapi at last ada yg melompat2 lagi..=) ok..nnti kan gmbr2 seterusnya!


Rasyid & Mas Idayu – Solemnization

Wedding Photography by firdausmokhtar.thePhotoshooterz

Firdaus Mokhtar – 012.377.0412


Isymah Irdina The Series

Talent: Isymah Irdina

Age: 1 year and 349 days


Product Photography

Another product photography from me. But this isn’t actually an assignment for me, it is just a TRIAL..huhu.. Using 1 Speedlite SB800, 1 White A4 Paper as reflector, 1 Black Artboard and a black diary as it base..=P

Enjoy!