Fabulous Moments Studio

Posts tagged “photo cukur jambul

Majlis Cukur Jambul – Irfan Danish

Salam. Kali ni gambar-gambar masa majlis cukur jambul baby Irfan Danish..hihi..umur dia masa hari majlis ni baru sebulan, tapi semangat woo.. murah rezeki lah tu..=D walau pun rambutnya cikit je, tapi tetap diusahakan agar dapat digunting jugak cikit rambut dia.. sweet jer masa makcik-makcik tu nak cari mana part rambut yang panjang sikit nak potong..hihi..

Sambil-sambil tu sepupu Irfan Danish tengok jer dari jauh..huhu..dia amik port baik punye.. jeng3x..ni lah Naufal!

Anyway, tahniah buat Abg Norsal dan Kak Za.. Baru tiga org je anak ni, boleh ‘up’ lagi ni..hihi..=D

firdausmokhtar . thePhotoshooterz

event Photographer

Advertisements