Fabulous Moments Studio

Posts tagged “pasir mas

Nikah Adzmi & Izzah, Pasir Mas, Kelantan

Salam.. Macam biasa, kite preview dulu sikit-sikit gambar pengantin ni. Wedding ni kat Kelantan. So, lebih kurang seminggu jugak aku kat kelantan. hihi..sambil menyambil tu aku gi jugak round kelantan..Dua-dua ni sama mcm aku jugak, student UIA..hihi..aik, aku student UIA ke?! uiks..haha.. anyway, dieorg memang best sebab dua-dua cool jer..then, asyik nak gelak. termasuklah ayah pengantin laki. ada je lawak dia nak buat.. =D

haha..ini lah ayah pengantin lelaki.. serban putih, jubah putih..tapi otai wey..hihi..

Tahniah utk korg berdua ek.. keje-keje jugak, aku tunggu berita dapat kawan anak aku ni..hihi.. thanks jugak jemput kami ke kelantan. Best woo..=D

firdausmokhtar . wedding photographer

Advertisements