Fabulous Moments Studio

Posts tagged “newborn photography

Nur ‘Abidah Mukhlisah : 9 days

Image

Image

Advertisements

Airis Adawiyah bt Hasanul Izwat – 3 days old.

Again.. newborn portraiture! 🙂 memandangkan sekarang ni sedang promotion utk newborn portraiture special, so latest post pun gambar newborn jugak. 

Kali ni talent comeeeiii Airis Adawiyah. Baru 3 hari masa shooting ni. 🙂

Say salam to baby Airis Adawiyah.. 

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

 

kiut miut kan..? hihi.. so, skng ni ada promotion utk newborn. terhad kepada 20 babies tercomeeiii je.. 🙂

call me for details. 

0123770412


Newborn Portraiture Special…

Woohooo.. it is a promotion!!!

Grab it fast. Limited to 20 babies only. 🙂

Check it out.

Image

 

Book your date. Call me 0123770412. 

Firdaus Mokhtar


Newborn Photography by Firdaus Mokhtar – This is my style…

Salam.

Hari ni nak share newborn photography. Kali ni gambar kembar kepada kak Sheila & abg Halim. comel je baby ni.. Namanya Adni Hannah & Afia Humaira. Masa shoot ni baru umur 7 hari.. 

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

 

Berminat utk newborn photography? 🙂

Direct contact ler.. cepat2. booked your session. 

Firdaus Mokhtar 012 3770412 (call, sms, whatsapp, imessage)

 

 


Arief Nu’man Day 1

Hari tu dah ada gambar mamy die masa pregnant, hari deliver tu sempat jugak ke hospital Pusrawi di Kota Damansara.. Bukan utk buat photo shoot, tapi utk ziarah jer.. tapi sempat jugak ambil gambar ckit2. Baby ni nama die Arief Nu’man. Sebelum tu kite tengok gambar mak ayah die dulu.

Arief Nu’man ni ada akak die..nama Ariej Najahah..=) Sweet kan nama adik beradik ni..?

Kakak dia dah besar dah..=)

hihi.. ada sorg lagi yang terlalu hepi dgn kelahiran Arief Nu’man ni..sape ek? hihi..

firdausmokhtar