Fabulous Moments Studio

Posts tagged “maher zain

Maher Zain – Live in Concert Malaysia 2011

Alhamdulillah, sempat dan berpeluang untuk menyaksikan konsert secara langsung Maher Zain di stadium Malawati, Shah Alam. Memang ramai…! 🙂 Meriah dengan persembahan mantap Maher Zain serta kawan-kawan seperjuangannya seperti Irfan Makki dan Mesut Kurtis. Artis tempatan seperti Inteam juga membuat persembahan pembukaan.. Inteam juga selaku penganjur utama konsert ini.

Sekian dulu.. 🙂

 

Terima kasih.

Advertisements

Maher Zain – Save the Soul Showcase : Part 2

 

Sekian adanya..

 

FirdausMokhtar™ Photography


Maher Zain – Save the Soul Showcase : Part 1


Maher Zain at Malaysia

Salam. Alhamdulillah.. tadi dapat ke UIA utk majlis penutup Konvokesyen ke-26. Yang buat beriya-iya nak ke sana sebab dapat tau last2 minit ada Maher Zain. 😀 barang-barang pun tak siap, terus cekup je mana yang ada, then jalan. Nasib sampai belum mula. Rezeki..! Maher Zain nyanyi 2 lagu jer; InsyaAllah & Barakallah. Itu pun da cukup menggegarkan dewan utama UIA tu..hihi.. masuk-masuk je, ramai lah sangat orang. Jurugambar-jurugambar pun tak kurangnya.. haha.. sampai kena halau-halau dengan polis yang iring Maher Zain ni.. 😀 takat ni je yang dapat aku shoot. Untuk kongsi-kongsi.. Maklumlah, ramai yang dapat beli tiket show besar Maher Zain kan?? Sold OUT..haha.. aku pun tak dapat..! 😀

Sekian adanya.. 😀

Firdaus Mokhtar