Fabulous Moments Studio

Posts tagged “kota kemuning

Alfarabi Band Fans Gathering @ Kota Kemuning

Alfarabi Band – sebuah rock band Islam yg memperjuangkan lagu2 berbentuk ketuhanan dan nasihat.

Mengadakan majlis bersama peminat2 Facebook mereka di restoran Steamboat di Kota Kemuning sekaligus menjadi masjlis soft launch rock bank ini. =) Ramai jgk lah peminat rock band ni yang datang termasuklah seorang peminat setia alfarabi band ni yang datangnya jauh dari Jerman..haha.. Kak Amy! Boleh berbahasa melayu indonesia, jadi tak susahlah nak komunikasi dengan dia. Semua lagu-lagu rock band ini dah dihafalnya..! Memang datang semata-mata utk berjumpa dengan anggota rock band alfarabi ni.

Dieorg punya show best..!  Live lah katakan.. memang bergegar-gegar lah restoran yang baru jer rasmi 2hari..haha..

Lagi-lagi gambar boleh layan kat facebook. Part 1 and Part 2..

firdausmokhtar

thePhotoshooterz

Nota Kaki Kanan: Mana-mana group atau band yang mungkin nak buat photo shoot blh directly call saya untuk rundingan..=) Tak kesahlah you all rock band ker, nasyid ker, solo ker.. kita layan jer sume..=)

Advertisements