Fabulous Moments Studio

Posts tagged “kids photography

Adam Hamdi – Baby Portraiture by PS

haha..Adam Hamdi is a good boy..=)

Special thanks to Faisal Hamdi and Liya. Korg mmg best.. nnti behind the scene yg ko shoot tu bagi kat kiteorg ek..! haha..

More pictures of Adam Hamdi at my facebook! or you may look at the ‘color version’ from azmirkhalid.

Baby Portraiture by thePhotoshooterz

Call us now for your baby portraiture!

Enjoy!

Advertisements

Baby Portraiture – Adam Hamdi Ahmad Faisal Hamdi

haha..hari ni team kami thePhotoshooterz ‘mengerjakan’ seorang baby yg bernama Adam Hamdi.. Anak kepada pasangan Faisal Hamdi dan Lia..=) mmg comel! berusia sebulan dan 4hari, tidur jer die siang2..haha..tak lama pun,3 jam jer masa yg di ambil utk shoot gmbr Adam. Adam mmg sporting..haha..

Tp utk hari ni sekadar preview gambar kaki jer dlu.. so, lps ni utk sesape yg inginkan gambar anak2 mereka diabadikan oleh kami, sila terus hubungi kami ye..=) TQ

firdausmokhtar

thePhotoshooterz.wedding and portraiture photographer


CLS Testing

hahaha..skali lagi anakku yg ‘photogedik’ ni menjadi mangsa utk aku test CLS kali ni..huhu..

dah bape sesi testing diadakan, kini dia semakin berani dihadapan camera dgn pelbagai aksi2 tersendiri..=P

Setting: D80, 17-50 f2.8, SB800 x 3


Birthday Party – Maisarah Azmir

yeah..selamat hari lahir Maisarah Azmir..

Banyak lagi gambar blh tgk kat sini!


Isymah Irdina The Series

Talent: Isymah Irdina

Age: 1 year and 349 days