Fabulous Moments Studio

Author Archive

Konsert DEMI GAZA Tv Al-Hijrah 2012

Salam. Tanggal 23 Disember 2012 merupakan satu tarikh yang amat bermakna bg dunia hiburan Malaysia. Tv Al-Hijrah yang menganjurkan expo dan pameran Islamik dgn tema “DEMI GAZA; Persaudaraan Bermula Disini” sangat mendapat sambutan orang ramai. Bermula seawal jam9 pagi pelbagai aktiviti persembahan, pertandingan dan jualan di adakan yg mana semuanya untuk memberi kesedaran tentang keadaan sebenar di Gaza. Selain itu pengunjung juga diberikan peluang utk sama-sama menyumbang utk tabung Gaza dgn penglibatan 7 NGO yg hebat-hebat di Malaysia ni.. Sebelah malamnya program ditutup dengan live konsert DEMI GAZA (disiarkan secara langsung di Tv Al-Hijrah), juga melibatkan ramai artis-artis seperti Inteam, Rabbani, Saujana, Nowseeheart, Afdlin Shauki, Unic, Nash, Alyah, Nubhan dan ramai lagi.. Tahniah kepada Tv Al-Hijrah atas kejayaan menganjurkan program ni. Kehadiran rakyat Malaysia yg membanjiri program juga merupakan sesuatu yg boleh dibanggakan.

Sekadar berkongsi sedikit gambar2 konsert DEMI GAZA dari saya. 🙂

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Image

Klik SINI utk banyak lagi gambar-gambar konsert DEMI GAZA!

Terima kasih.. 😀

Sebarang KOMENTAR akan diabadikan selamanya.

Firdaus Mokhtar

Fabulous Moments™ Studio

012-3770412

Advertisements

Nasaie Al-Farabi band & Najeeba Al-Farabi band

Salam.

Awwalan, selamat pengantin baru buat Nasaie & Najeeba (both Al-Farabi Band). 🙂 Gambar event takde sebab kiteorg datang sebagai tetamu je.. bawa camera pun dgn wide lens je.. tapi apa pun, performance memang terbaaekkk..!! Tahniah al-farabi band kerana berjaya sampai ke tahap ini. Sekadar kongsikan gambar live show al-farabi band semasa majlis walimah Nasaie (vokalist Al-Farabi band) & Najeeba Al-Farabi band. 

ImageImage

ImageImageImageImage

 

Sekian. 

Firdaus Mokhtar

Fabulous Moments™ Studio

012-3770412


Ustaz Don – Program Cinta Masjid TV Al-Hijrah.

Berkesempatan ke program recording ’60 minit Ustaz Don’ semperna Israk Mikraj. Sampai pun lewat, dah penuh. Berbekalkan lens kecik 80-200 aku yg lekat kat body D300s je tu.. berjaya jgk aku ke tengah-tengah ruang masjid tu. tapi tak boleh dekat sangat sbb ruang depan dah padat.. ;D walau pun sekejap, pengisian yang bagus oleh Ustaz Don. Seperti biasa, isinya sangat menyentuh hati-hati pendengar. InsyaAllah nantikan siarannya di TV-Alhijrah saluran Astro 114. 

ImageImageImageImageImage


Father & daughter outing at Kidzania Kuala Lumpur

Hi. 30 April lepas bawa Isymah Irdina pergi Kidzania.. 2nd time lah isymah pergi. Mula-mula pergi dgn kawan-kawan Genius Aulad, tapi kali ni dia sorang je.. sementara tunggu kawan die Durrah sampai.. Sangat lah ramai orang, termasuklah beberapa trip sekolah rendah + tadika.. risau jugak takut isymah taknak main sebab takde geng, tapi tak jugak.. sorg2 pun die layan.. dengan akak2 sekolah rendah yg die tak kenal pun layan jgk buat aktiviti.. sebab die mmg suke main dengan budak2 besar.. masuk jam945, keluar dalam kul130tghr. sempat dalam 7company je isymah keje dgn buat aktiviti. ramai sgt org, byk tempat full. takpe next time blh pergi tempat lain plak. Yang paling best isymah ikut kelas modeling utk buat fashion show.. depan penonton di teater utama Kidzania Kuala Lumpur. hihi.. ni kali pertama isymah naik pentas, then nk kena jalan sorang2.. ok lah, walid tau dah isymah berani.. ;D good girl!

Image

Menunggu jam10.

Image

Sorang2 je layan buat gelang..

Image

Keje kat Z-Mart.

Image

Image

Modeling Class

ImageImage

4years jgk macam isymah..

Image

Garangnye muka..

Image

painting apa plak..

Image

hurmm.. tersendiri..

Image

typing..

Image

Image

More pictures:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.327234587349246.74767.133274080078632&type=1

Thanks!


Azizul Hakim & Nafishah, Perlis

Salam. Sedikit preview untuk wedding di Taman Kemajuan, Kangar, Perlis. Boleh tahan jauh jugak drive ke sana. Tapi takpe, still enjoy sebab jalan clear. So, boleh pecut jugak.. hihi.. ;D Pengantin lelaki dari kedah, pengantin perempuan orang perlis. Jiran sebelah menyebelah jer.. Apa-apa pun, pasangan ni memang best.. Sempoi je, especially Zul si pengantin lelaki.. Layan dulu ek preview ni..

ImageImageImageImageImageImage

Thanks!

Firdaus Mokhtar

Principal Photographer

Fabulous Moments™ Studio

+6012 – 3770412 (Malaysia)

facebook.com/fabulousmomentstudio


Hairi & Khadijah

Wedding di Port Dickson. Bukan official photog, just tagging dengan member photog Fahizal Iskandar. ;D Sharing is caring! Enjoy.

Image

Image

Image

Image

Firdaus Mokhtar 

Principal Photographer Fabulous Moments Studio


:: Single Frame ::

Image