Fabulous Moments Studio

Father & daughter outing at Kidzania Kuala Lumpur

Hi. 30 April lepas bawa Isymah Irdina pergi Kidzania.. 2nd time lah isymah pergi. Mula-mula pergi dgn kawan-kawan Genius Aulad, tapi kali ni dia sorang je.. sementara tunggu kawan die Durrah sampai.. Sangat lah ramai orang, termasuklah beberapa trip sekolah rendah + tadika.. risau jugak takut isymah taknak main sebab takde geng, tapi tak jugak.. sorg2 pun die layan.. dengan akak2 sekolah rendah yg die tak kenal pun layan jgk buat aktiviti.. sebab die mmg suke main dengan budak2 besar.. masuk jam945, keluar dalam kul130tghr. sempat dalam 7company je isymah keje dgn buat aktiviti. ramai sgt org, byk tempat full. takpe next time blh pergi tempat lain plak. Yang paling best isymah ikut kelas modeling utk buat fashion show.. depan penonton di teater utama Kidzania Kuala Lumpur. hihi.. ni kali pertama isymah naik pentas, then nk kena jalan sorang2.. ok lah, walid tau dah isymah berani.. ;D good girl!

Image

Menunggu jam10.

Image

Sorang2 je layan buat gelang..

Image

Keje kat Z-Mart.

Image

Image

Modeling Class

ImageImage

4years jgk macam isymah..

Image

Garangnye muka..

Image

painting apa plak..

Image

hurmm.. tersendiri..

Image

typing..

Image

Image

More pictures:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.327234587349246.74767.133274080078632&type=1

Thanks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s