Fabulous Moments Studio

Archive for May, 2011

Majlis Pernikahan Azahari & Maryam, Masjid Sultan Mizan (Masjid Besi), Putrajaya

Salam.

Lama juga tak update blog ni. Hari ni 2May, cuti ganti hari buruh jadi kita ambil peluang untuk update sikit-sikit jer.. 🙂

Sikit teaser unutk majlis pernikahan pasangan Azahari & Maryam yang berlangsung di Masjid Sultan Mizan, Putrajaya. Majlis jam10 pagi. Ada info menarik masa shoot hari tu.. hihi.. Untuk 30 April 2011 sahaja, ada 11pasangan yang bernikah di masjid yang sama..!! 11pasangan tu.. gilir2 ar..belum habis satu rombongan, dah ready dah rombongan yang lain.. Memang ramai..hihi.. 🙂 Alhamdulillah, pasangan Azahari & Maryam dapat nombor 4.. awal lah jugak.. 😛

Selamat pengantin baru..!! hari ni pasangan ni terbang ke Sabah utk honeymoon.. baik2 ya.. Jaga diri, jaga keluarga.. kerana semuanya milik Allah..

 

Sekian.

 

Firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

Advertisements